Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Düşünce+Müzik

• physco_burock • 28 Nisan 2005 01:35 • #462377
    müzik dinlerken psikolojime bağlı dinliyorum... gece olunca biraz durgun oluyorum onun için doom tercihim sabah kalkıncada koyuyorum hızlı bişeyler death trash hardcore yapıyorum bişeyler artık..
  • X-LoMBaRDo • 28 Nisan 2005 09:35 • #462386
    Bencede psikolojiye bağlı aslında ama müziğinde o psikolojiyi yönlendirdiği bir gerçek bence! Ki aşırı sinirliyken ya da sarhoş iken Slayer dinlesem kesin birinin canını yakmak istiyorum hatta öldürmek!
    Manyakmıyım neyim?..:))))
  • AYŞA • 28 Nisan 2005 09:41 • #462387
    SLAYER dinlediğin zman senin yanına yaklaşmamk gerek öyleyse.tırstım pe:(
    ya herşey bi yana müzik her derde deva
  • sedoş • 28 Nisan 2005 10:50 • #462389
    ingilizce bilmediğim için dinlediğim şarkıların anlamlarını pek bilmiyorum bu yüzden hangi ruh hali içindeysem şarkıda sanki bunu anlatıyomuş gibi dinliyorum belki saçma ama öyle.
  • --WİLL_SMİT-- • 28 Nisan 2005 11:04 • #462390
    hımmm bazen bana da oluyor öyle ama bıraz ingilizceden anladımgım ıcın fazla zorlanmıyorum
  • X-LoMBaRDo • 28 Nisan 2005 15:39 • #462415
    Biraz huyuma giderseniz sorun olmaz..:))))
  • The_Luger • 28 Nisan 2005 23:08 • #462503
    İnsan psikolojik duruma göre şarkılar dinliyor dediğiniz gibi fakat bence bazı şarkıların bazı durumlarda dinlenmemesi lazım çünkü ağır kayıplara neden olabilirler(intahar falan..). Bir örnek vereyim, geçen arkadaşımdan bi cd aldım, eve gittiğimde gayet mutlu ve sevecendim, fakat cd de bir şarkı buldum dinleyince hiçbir sebebi yokken psikolojik bunalıma girdim. Yani kötü olayların üstüne o şarkıyı dinlesem kesin bişiler olur heralde..
    Bu arada şarkı: Düş sokağı sakinleri-Gayret et güzelim,
    bu şarkıdan sonra o gruptan nefret ettim, çünkü müzikleri eroin çekermiş gibi sanki, tamamen melankolik bişi