-
hızlı fare gonzales olmasın o??? :)))
-
ya millet manga dan niye nefret ediyorsunuz hele bi söyleyin.. hangi şarkısını dinlediniz kii??? tamamen ön yargı bu sizdeki!! hem sevmeyenler dinlemesin ilgilenmediğiniz bi grup için niye kendinize antimanga diye lakaplar takıyorsunuz bunu hiç anlamıyorumm!!! sevmiyorsan ilgilenme Allah allah yaa..
-
maNga-Yalan favorim
-
sen neden bahsediyon irem??? gerizekalı kimmiş ne kadar müzikten anlıyon ne kadar konuşuyorsun ben önyargılı davranmıyorum albümünü dinledim bence bütün şarkıları 5 para etmez linkin park'a özenti şarkısı çok böyle msn vererek ne yapmak istiyorsun??? kendine arkadaşmı arıyorsun??
-
Bence adamlar fena degil ya ben en az1ndan Türkiyede daha önce böyle tür müzik dinlememistim Mangaya gelene kadar s1rada daha neler var neden bahsediyosunuz ya ufff mangaya laf soyleyenler gidin KRAL TV yi ac1n sonra gidin Manga n1n elini öpün
-
physco_burock sen apti falan mısın iremin kimliğinde ben yazdım onları senin kafana söz girmiyo heralde ve diğerlerinizde
1 onlar sizin gibi özenti değil
2 maNga kim LP kim LP gelsin maNganın elini öpsün
3 onlar türkiyeye bu müziği getiriyorlar siz onlara salak muamelesi yapıyosunuz
4 manda değil maNga bunu aklınıza sokmayı deneseniz
5 maNga yı beğenmeyenler siz ne dinliosunuz o şimdi asker falan mı?
-
Ben derim valla, nedir ki manga'nın yaptığı? Nu-metalin zaten suyu çıkmış zaten, limp bizkit'in son albümü berbat, linkin park ise sadece birinci albümü güzeldi, gerisi yalan(hem de ne yalan, jay-z ile düet yaptılar, topu topu 25 şarkıları filan var ama piyasada 6 albümleri var...). Manga ise saçma sözler ve yumuşak, salakça melodiler ile sert bir müzik yaptığını sanıp limp bizkit'in üfürükten teyyare bir versiyonu olmaktan öteye gidemiyor.Limp Bizkit'te en azından adam gibi bir gitar sesi duyardık, manga'da kaynıyor bütün enstürmanlar, dj ile vokal bşeyler saçmalıyor. Zaten nu metal dinlemeyi 1-2 yıl önce bıraktım ve her dinleyenin bırakacağını düşünüyorum. Geçici şeyler yapıyorlar(pop gibi), unutulacak bu şarkıların, grupların hepsi. Asla efsane, ya da klasik diye tabir ettiğimiz gruplardan olamayacaklar. Tür değüiştirmezlerse tabi....
-
heh söyle yola gelin biraz
maNganın neresi sevilmez beee
abi haklısın
bi kral da bi power türkte daha iyi müzik buldun da hava mı atıyon?
yok LPymiş yok BPmiş allaalla
Kıskanıyosunuz olum yoksa ne haddinize maNgaya laf etmek
-
olsun, ben manga dinlemek yerine MANDA'yı tercih ederim:P huhahaha
-
Adamlar kötü müzik yapıyosa benim suçum mu? Kral TV'de daha iyi müzik bulamıyosam niye izleyeyim ki?(-izleme,-peki,-kendi kendine de konuşma.)