Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

maNga

• physco_burock • 6 Mayıs 2005 02:20 • #464330
    manga seven yok mu?

aha bi tane daha geldi bu 13 yaştakiler manga fanı oluyo heralde :) değişik bi durum var burada mangayı çok savunan kişilerin hepsi 13 yaşında alla alla
  • le_roi delisi • 6 Mayıs 2005 20:20 • #464412
    manga seven yok mu?

sen kaç yaşındasın physco??

13 yaşında olmak suçsa sende 13 yaşındaydın
    sende suçluydun
  • a_TAZMANİA_a • 6 Mayıs 2005 20:42 • #464416
    manga seven yok mu?

physco_burock
    sen bunlara karsı koyamassın bunlar "Fellowship of the Sabi"
    pauahahahah ya da "Angelcc's three "

Ya da onun gibi bisey :D:D:D:D
  • mor_ve _ötesi • 6 Mayıs 2005 21:18 • #464425
    manga seven yok mu?

bisim 13 yaşımısda bis forum forum gesip her önümüse gelenle ve büyüklerimisle bunların yaptığı gibi saygısız saygısız,küfürederek (kendi çaplarında) ve aptal söz dalaşlarına girerek milletin başını şişirmiyoduk..13 yaşnda olmak suç değil..ama senin böyle anlamana neden olan şey de yaşın işte anlayış farkından dolayı küçüksünüz diyorus.bis ne diyos sis ne diyosunuz..küçükler girmesin..daha çok görcekleri şey var boşuboşuna saçmalamasınlar burda..
  • physco_burock • 7 Mayıs 2005 01:04 • #464465
    manga seven yok mu?

ben senin 6 sene sonra olacağın yaştaydım... ben 13 yaşındayken senin gibi saygısızlık yapmazdım... adam gibi müziğimi dinler büyüklerimden bilgi alırdım... ben sana suçlu demiyorum formu tamamen okuduysan bana hak verirdin zaten ama okumadan da konuşma...
  • le_roi delisi • 7 Mayıs 2005 17:58 • #464522
    manga seven yok mu?

ben forumun tamamını okudum ondan angelcc haklı dedim çok üstüne gitmişsiniz ne yapsın

ben saygısızlık yapmıyorum
    büyüklerimden bilgi almama gerek yok özellikle sizin gibilerden almama gerek yok!..
    sizde çok bişe bilmiosunuz

Küçüklerin girmemesini istiyosanız adminle konuşun..
  • mor_ve _ötesi • 7 Mayıs 2005 19:44 • #464530
    manga seven yok mu?

of bea biraz olgun olun yasdıın şeylerden belli bea işte bundan bahsediyorus sisin yaşınıs belli bi olgunluğa ulaşmadığından kendi yaşıtlarınısla yaptıınıs gibi büyüklerinisle de laf dalaşına girmemenis gerektiğini henüz anlayamıyosunus..olgunluğu ve saygıyı öğrenmeniz lazım..baştan beri okuduysan ve hala angelcc nin haklı olduğunu savunuyosan ben bunu da yaşına veririm çünkü insanların yaşı ilerledikçe söylenen şeylerden çıkardıkları daha mantıklı oluyor..
  • a_TAZMANİA_a • 7 Mayıs 2005 20:22 • #464535
    manga seven yok mu?

Ya anlamad1n1z m1 hala 5 may1sta üye olmus.Angelcc de o zmanadan beri yazm1yo ayn1 kisi iste hepsi sallay1n yaz1p durmay1n su veletlerin formuna b1rak1n eglensinler.
  • mor_ve _ötesi • 7 Mayıs 2005 20:33 • #464536
    manga seven yok mu?

nihahaha IP nolarından bulsaya bekçi..
  • le_roi delisi • 8 Mayıs 2005 12:42 • #464640
    manga seven yok mu?

ben angelcc diilim. Onun arkadaşı da değilim. Tnımıyorum. Kızın üstüne gitmişsiniz kendini savunmuş diyorum. Sen osun diyosun. Mantık işte.