-
manga seven yok mu?
of kes sesini bea hala cevap veriyo sana öğretmenlerin öğretmedi mi büyüklerine saygıyı bakiyim..hadi sütünü iç uyu derhal marş marş!
-
manga seven yok mu?
benden bilgi almayacak kadar biliyorsun demekki helal olsun sana le_roi ne kadar yaşadın ne kadar biliyorsun ??? neler gördün bu hayatta...
-
manga fanı diilim ama çok severek dimliyorum kendilerini!!:D süper müsic yapıyorlar!!ayrıca lp özentisi de değiller!!!1
-
Amip gibi cogaliyor bunlar ya. (Le_roi bölünerek yani biyoloide gormussundur ((ayy pardon Fen bilgisi demek istedim :))))))) ))
-
bunların sonu gelmeyecek bekçiiiiii forumu tarihe göm de kurtulalım :):):):)
-
Bana kal geldi ya kopyacı bi grup niye kimse kabul etmiyo Linkin Park ı güzel kopyalıyorlar cidden şarkıları da mor ve ötesi vb. gruplardan cebe indiriyorlar iyi valla millet de bu parçalar bu tarz yeni diye dinliyor yok türkiye ye yeni gelmiş miş KOPYA ÖZENTİ BEST OF ÖZENTİ :D kusura bakmasın Manga fanları ama bu grup sizi iyi müzik yapıyoruz diye enayi yerine koyuyor :D
-
manga morotesi gripin direct sora bole yeni yetme gruplar turedi turkiyede bizim elemanlarida aldi goturdu iyi oldu aradaki fark ortaya cikiyo manga manda felan daha 2 gun once bizim studyoda akor basamayan, atak gecemeyen, slap yapamayan elemanlar gelmis gencligi goturuyo iyi helal olsun onlarin olsun :) iyi eglenceler
Call me by my Astral Name
-
en sevdiğim elemanı ferman en sevdiğim şarkısı bitti rüya
bu arada bırak uğraşma şu delilerle..boşver onlar kendi çaplarında eğleniyorlar...
-
mor ve ötesi kesinlikle yeni yetme bi grup degil ve su an hakları olanı alıyolar...
-
abi dursun zaman süper dinlemeyen dinlesin mutlaka..