-
dream'de gördüm the game diye bi grupla albüm yapçakmış 2006'nın başında çıkıyomuş
yaa noluyoruz ya
gitarist gidince bunlar aç kalırız korkusuyla yılanamı[rap müzük dinleyen kitle] sarıldılar naaptılar
LP'de gitti jay-z'le consuluşın mıydı neydi(bak LP fanıyım albümlerinin ismini bilmiyorum:) öyle boqtan bişi çıkardı
nu-metal yapan en baba iki grup isimlerini iki paralık etti
ya ne dinlicem ben simdi yaa
gidip nu-metal niyetine metallica mı dinlesem:PpPp :))))
not:Linkin Park'ı sevmeyen arkadaşların lütfen bu ismi duydukları gibi saldırıya geçmemeleri ve sukunetlerini koruyarak topicten uzak durmaları önemle rica olunur....
-
harbiden nu-metalin iyice b.ku çıktı artık dinlenmez adamlar rapcore yapıyorlar korn'u beğenirdim ama şimdi gözümden düştüler..
-
Korn hep rap yapıyordu zaten!
-
HAAAHHHAYYYT!Beter olsunlar.
-
nu metal zaten cılkı cıkmıs biseydi bööööööggggrrrr ayyy ivyrenc
-
kornu ilk album beri takip edenler bilirler, adamlar popcuydu... şimdi buna şaşırmamak lazım...
-
çok gülüyorum size yaa
KoRn rapmis falan.KoRn ilk albümden beri pop yapiyomus
sizin yaptiginiz bi insanin sevmedigi biseye tepki vermesi degil kiskandigi biseye b.k atmasidir
basbaya kiskaniyosunuz iste nu-metalin ve KoRn'un basarisini.daha fazla kendinizi kandirmayip itiraf edin
-
kıskanıyorum eveeet...lütfen artık daha baskı yapma..AAa hayır yüzüme vurma...Duvarlar,onlar,duvarlar üzerime geliyor..!
-
evet evet
komik oldugunu zaten biliyodum,farkli bisiler yaz.
bi de mantigi olursa cok sevinirim.
-
Bak koç sevdiğin grubu koruman normal ama gerçekleride kabullenmen gerek! Yani herşeyi bir kenara bırak yaptıkları rap çilerle düetler,basçılarınn giyinişi...vs...vs..
Bir çok neden var..Son albümlerinde Nas ile düet yapmışlar! Bu nedir peki? Benim sevdiğim grup yapsa,kin duymaktan müziklerini dinlemem!
Tamam?