-
yaw abi yapmayın.bi şarkıda düet yapıldı diye adamlar rap çi pop çu mu oldu hemen.sonuçta korn un yaptığı müzik çok özgün.basçıları rap ile ilgileniyo doğru ama grup rap yapmıyo,bu çok açık.ki pop meselesi açıkçası komik.sonuçta çok farklı bi grup olarak çıktılar,doğru popüler oldular ama popüler olmak için müzik yapmadılar kanımca.yazdılar,çaldırlar insanlarda sevdi ve dinledi.sevmiyo olabilirsiniz anlarım ama en başından beri rap yapıyodu falan denmesi doğru değil.yani gerçekler ortada...
-
evet burda biraz mantik var
sadece son albümlerinde degil KoRn un çogu albümünde rap içeren bi kaç sarki vardir.öyle sarkilar ki rap sevmememe ragmen bana güzel gelir.
yani KoRn ne yapsa arkasinda dururum.pop da yapsa geride 7 müthis albüm var sonucta.
aerosmith run dmc ile düet yapmisti,metallica nin yaptiklarini biliyoruz
ama bunlar bu gruplarin efsane olmasini engellemedi di mi?
-
Evet engelledi! Şu an bir efsaneye yakışmayacak durumdalar! Bu arada .........boyunla bana kelime oyunu yapıp mantık ayağına yatma,ezerim!
Ayrıca basçıları rap yapıyor! Solo albümü var! Bu kapak olsun!
-
birakalim da efsane olup olmadiklarina çogunluk karar versin.
basci fieldy KoRn adi altinda rap yapmiyo
önemli olanda bu.
ayrica korkmadigimi da belirtiyim
-
Yaa sizin işiniz yokmu? Birşey bilmiyorsun sus bari rezil etme kendini! Herif rapçi!Peki o grupta ve sence hiç mi rap olarak etkisi yok gruba!
Bak eleman,nu-metal zaten rapten türemiş saçma sapan birşeydir..Bu arada korn düşmanı değilim! Tersine Untouchabless(doğru mu yazdım?) albümünüde severim! Ama kabullenmen gereken şeyler var ve sen bunları yağ gibi üste çıkarak başaramazsın..
Bu arada sedece burada değil,hiç bir yerde ezdirme kendini!
Al bu da sana bir öneri..; Slayer - South Of Heaven albümü..Benim hayatımı değiştirdi,bir yerden temin et dinle..
-
neyse bi yere varmiycak ben anladim.zevk,renk meselesine giriyo çünkü artik.
bascinin rapci old. biliyorum.yaptigi rap etkisi de kabul edilebilir bana göre.
tavsiyen için sagol.abimin saglam bi metal arsivi var.bi göz aticam.
-
Korn mus yesinler kimin umrunda korn bu arada sarı rapa yılan demisin sensin yılan lam begenmiyosanda saygı goster senin dinnediin mangada rap yapıyor ama seviyorsun onları
-
millet naapmışınız ya
iki dakika boş bıraktık korn'u rapçi,pop çu yapmışınız
yaw sizde müzik kulagını geçtim normal kulaktamı yok...
buarada kanka senin rap dinledigini unutmuşum çok pardon
-
Olm rap dinlemiyorum ben sadece cezan1n bi kac sark1s1n1 dinliyorum uzatma hadi affettim bak diger forumdada yapm1ss1n ayn1s1n1 tukurcem kafana art1k ha ...
Bu arada harbi sizde hic kulak yok Korn kat1ks1z arabesk yap1yor...
-
ya aslında tam arabesk değil ya
aslında onlar ilahi sölüyodu sen bilmiyosun sonradan arbeske döndüler