-
ya bi biz çalamıyoruz heralde bi yerde, seneye artık... bi vokalist bulsak var ya. işte ozaman bahar şenlikleri bekle bizi...
-
sorma kardeş biz de çıkacaktık, davulcuyla bassçı son dakka satışı koydu. olmadı o iş, üzüldüm tabi.
-
allahım kocaeli ünv baar şennikleri... aşık oldum ulenn!!! burdan sesleniyorum:yeşil konversli kısa saçlı kız! aşık oldum len sana.. ayrıca bulutsuzluk konseri sırasında penayı kapıcam diye üstüne sıçradığım için özür dilerim yeşillim.. (penayı kaptım bu arada..)
onu tanıyanınız varsa okuldan, benden haber etsin.. gelicekmiş desin(kahretsin ki ÖSS'yi bi türlü yapamıyo desin. seneye mutlaka yanındaymış desin.. AŞIKSIIIIN.. AAAAH.. AAAAHHH.. SEN AŞIKSIN ARRKAAADAŞŞŞ.... saat olmuş sabaha karşı 05:30 aşık olan adam uyurmu bu saatte... RUMUZ: siyah komik şapkalı, piirsinkli çocuk...
-
kocaeli baar şenliinin içine ettiler...
millet pardon şaka bi yana şu bıçaklanma olayı beni acayip sinirlendirdi.. duyduğum kadarıyla bıçaklanan arkadaş.. şey olmuş.. yani duyduuğum kadarıyla sizlere ömür inşallah dedikodudur.. eğer öyleyse allah rahmet eylesin...
-
size gene birileri geliyo, bne başkentde okuyorum ve bizim üniversite bu sene kimseyi getirmiyo hiç kimse olmiyacak bizim şenlikte. Kafayı yiyecem yaa...
-
valla gece yolcularını izlemektense ağaçları izlerim daha iyi boşversene..Cover grubu gibilerdi.10-15 cover yapıp gittiler..
-
sende otu boku hiç birşeyi begenmiyorsun a.g.
-
Keremcim senide beğenmiyorum bakma sen :))Ama işte napalım eski arkadaşımsın o büyük dişlerine verem emi..:))
-
Dokuz Eylül'e Nil gelcek 9 Mayıs'ta eğelnceli olur heralde