-
efet arkiler zamanla karşı taraf aşkın imkansız gibi olduğunu düşünüp başka kişilerle kendini eylemeye çalışıyosa ne dinlenmesini önerirsiniz?_aldatılma şarkısı olarak da alınabilir_(valla ben bi tek hasret şarkısını hatırlıyorum direc-t in bu duruma uyan)
-
my dying bride, G.N.R. pink floyd ve anathema iyi gider.. yerli bişeyler istersen düş sokağı, duman(bazıları) falan gider...
-
eft anathema suicide veil dinleye dinleye artık çalmıyoken bile şarkıyı duyuyorum kulağımda :)
-
ooo süper parça o albümdeki şarkılar zaten baya güzel aslında adamların boş şarkısı yokki :) çok seviyorum gerçekten süperler bak 2 dakkada formu bozduk mor_ve_ötesi anathema yaptık yine :d
-
valla yaa:D bu forumda da anathema yı söleyen yok hiç doom metal başlığında bi sen bi ben kalmışıs
-
anathema anlamayan ölsün diye bi form vardı o çok hoşuma gitmişti... Artık eskiden forma çoğu kişi takılmıyor takılanlarda bazıları hiç bişeyden anlamıyo daha düne kadar biliyosun 2 tane çocuk formu karıştırdı :D
-
nihahaha bilmesmiyim co lar delirtti beni :D işte bunlar takılmaya başlayınca asıl önemli kişiler girmemeya başlıyo..
-
evet ya tamamen sana katılıyorum böyle çucuklar müzikten anlayan insanları sıktı boş muhabbetler kimseyi kesmedi artık müzik dışında herşeyden konuşulmakta ( Bizde Şu anda Böyle yaptık) :P ... :D:D
-
:Defet konuya dönelim:D
-
Zardanadam'dan 'Sarışınlar B.ktur' şarkısını dinle.Ama sarışınlar yerine aldatan şahsı koy.Müthiş gider...Melankoli yapıp üzüleceğine eğlenip başa çıkmayı öğrenirsin...Tecrübe konuşuyo aldatılma konusunda :)