-
ya bazen kafan eğlenceli şarkıları kaldırmıyo bu sıralarda yavaş şarkılar süper oluyor ya bence doom metal süper olmakta... ama aldatılmadım hiç :)
-
Şebnem Ferah
Sil Baştan ....
-
holy_bastard aldattığı kişi sarışın desem? hem de yeşil göslü ve uzun boylu.. bu çocuk kamyoncu mu yaa :'( nası o deve tabanıyla beni unutmaya çalışır :'( :) nese konuyu daıtmiim
-
Tamam şarkıyı sana armağan ediyorum o zaman.Ben bu yaşımda 2 kere fena boynuz yedim.2'side sarışındı.Seve seve dinliyorum.Ayrıca dediğim şey cidden iyi geliyo dene derim ben...Ayrıca deve tabanlarınıda kınıyoruz burada...Cık cık cık...
:)
-
mavi sakal- iki yol bence..
-
şebo yu unutmuşum bi de metallica unforgiveni nothing else mathers iyi gider (bana bakmayın ben tam melankolik çıktım ya)...
-
:) sarışınlar b.ktur süper ya ösellikle nakarat kısmı :D şimdi deiğerlerine bakıyorum :)
-
nikah masası
ümit besen :)
-
wallahi tam onu yazıcaktım ben ya onun için açtım sen yasmışsın nikah masası diye..bu kadar olur demekki ölmeden önce malum olur derlerdi de inanmasdım.hatta şuan 'nikahına beni çağırdın işte dayanmak çok zormuş böyle sevince sana mıtluluklar..' bölümü çalıyo..ahh aahhh :)
-
nikah masasına oturdun işte
dayanmak çok zormuş böyle sevince
sana mutluluklar sözüm kardeşce
at artık imzanı git bir an önce
olamsın o :)