-
iyi bi punk grubu ama ülkemizde malesef yeterince tanınmıyo.
peki neden acep?
-
öyle dünyada da çok tanındığı yok..Ülkemizde güyaa punk grupları tanınıyo gerçek punk grupları tanınmıyoo..bad religiona özgü bir durum değil..
-
ben dünyada iyi ve sağlam bir hayran kitlelerinin olduğunu biliyorum.
çok tanınmamalarının sebebi ise yeterince mtv'ye çıkmamış olmaları olabilir mi sence?
-
cevap yok mu?
neyse..
arkadaşlar tavsiye ederim:
>>american jesus
>>i want to conquer the world
>>you
>>infected
>>sorrow
............................
-
tabi mtv çıkan zibidiler daha çok tutuluyoo..bad religion çıkmadığı için böyle..ehh tabiyki hayran kitlesi çok..ama bir green day blink 182 gibi değil anlatabildim galiba..
-
tabii ki, popüler kültür işte!
-
iyi bi punk gurubu mu? bad religion punkın kitabını yazmış be...bence en iyi punk gurubu...
-
new school akımını başlatan başarılı, eglenceli, pekte degerli punk grubu. bu faydalı insanlar ortada aptal aptal her duydugu lafla bir şarkı yaratan tipler arasında dikkat çekmekteler bence. ama sanıldıgı gibi o kadar da bilinmeyen bir grup degil, yavaş yavaş insanlar neyin ne oldugunu anlamaya başladıkça bu tür gruplar çok daha önem kazanacak, en azından ben buna inanıyorum, inanmak istiyorum..
-
geçen yıl carrefour da ucuzluk sepetinde 3 milyona bisürü bad religion albümü gürmüştüm ama almamıştım.çünkü onları tanımıyodum bile.ne de güzel albüm kapakları vardı.kerizlik ettik işte...
-
bu geçen gün dedigin ne kadar geçen bi gündü acaba ?