-
yıl yıl.geçen yıl görmüştüm.geçen yaz da diyebiliriz buna.görevliye "daha gelcek mi böyle ucuz cd"dedim. "bidaha seneye gelir" dedi.carrefour da böyle güzel şeyler oluyo nadir de olsa.mesela offspring in conspiracy of one ı da vardı.onu aldım tabi.oasis de bulmuştum orda.aynı cd üst kattaki megavizyonda 27 milyon diye etiketlenmişti.herneyse nerden geldim ben buraya?laf uzadıkça uzuyo tabi.
-
cok kotu bir durum hala amator bir yapım sirketi olan epithap (boyle mi yazılıyodu len )dan album yapıyorlar offspring de patlamasını orda gerceklesmisti yani smash epitapt ta yayımlandı...
-
hmm anladım, ben de gün anlayınca heveslenmiştim falan:) neyse canım bizim gibi fakirlere göre degil tabii orginal cd olayları:) yine de bakmak lazım arada bi..sen yine yaz orda adam gibi güzel bişey görürsen, yani sevinirim..
-
* * * bad religion * * * dınlemedım bıle
-
dinlemediysen çok şey kaçırıyorsun dehşet hayran kitlesi var ama dediğiniz gibi MTV"ye BEYONCE çıkıyor Bad religion değil bea
AMa internette bayağı FAN grubu var!!
-
adamlar dünyada yeterince tanınmıyo ki Türkiyede tanınsın
-
5-6 senedir tv seyretmediğim için bilemem :) ben sana Symphony X tavsiye ederim müziği bu adamlar yapıyo
-
epitaph. zaten bildiğim kadarıyla epitaphın sahipleri. hatta offspringle baya bi tartışmışlardı. punk rock song en sevdiğim şarkıları ama hepsini bilmiyorum zaten
-
tamam yazarım.ama görürsem tabi.ben tepe naitulus carrefour a giderim sana en yakın olanlarına bak arada bi.görürsem garmesten ulaşırım sana.
-
punk die bisey varsa su an bu grup sayesinde olmustur o derece yani
sahsen bende butun sarkıları mevcut 15 kusur albumleri var
vokalleri greg griffin ya adam kitap yazmis kalın kalın daha ne diyeyimki arkadaslar
müzisyen olarakta cok yetenekliler
tavsiye ettigim bad religion albumu RECIPE FOR HATE bulun biyerden mutlaka ve dinleyin
tanınmaması olayına gelirsek
amerikalı biriyle chat yapıyordum
adam gayet bilgili biriydi ama bad religionu bilmiyordu