Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

soad metallicaya yetişirmi

• craSSa • 4 Mayıs 2005 18:32 • #463934
    Saçmalamayın allah aşkına be. Megadeth bile yetişememiş Metallica'ya allahın ermenileri mi yetişecek? Tamam müzikleri iyi hoş ta Metallica'yla kıyaslanamaz bile.
  • dumbnookie • 4 Mayıs 2005 18:36 • #463937
    neden olmasın b.y.o.b yi dinledinizmi
  • Lucifer77 • 4 Mayıs 2005 19:26 • #463949
    bence serj in sesi mükemmel..james ten daha iyi diyebilirim..çünkü james serj kadar ince seslere ya da kalın seslere çıkamıyor..ayrıca serj tankian daha otantik bir sese sahip..şarkılarının hiçbiri tekdüze değil..ama metallica nın ritmleri aynı olan bir sürü parçası var..davul ve gitar konusunda ise metallica tabi ki ağır basıyor..bu hem yetenek hem tecrübe işidir..ama s.o.a.d gitar ve davul olarak berbat ta değil..serj in yorumuyla çok uyumlu..metallica yla kıyaslamak pek doğru da değil aslında..temelde s.o.a.d nu-metal yapıyor..bu piyasa müziği değildir..Linkin Park bu müziği piyasa yapmıştır..system dan asla Jay-Z ile bir düet beklemem şahsen..her neyse..bence s.o.a.d kendi dalının zirvesindedir..metallica da eskiden yaptığı müziği reddetmiştir..s.o.a.d farklı,metallica farklı yani..
  • physco_burock • 4 Mayıs 2005 19:30 • #463950
    ya ben linkin park'ın müziğinden bahsetmedim arkadaşlar ben orada linkin park'ın seyirci kitlesinden bahsediyorum.. bencede soad linkin park tan daha iyi ve başarılı...
  • sdqantaris • 4 Mayıs 2005 19:37 • #463955
    Metallica'ya allahın ermenileri mi yetişecek?

Ne kadar şahane. Ne zamandan beri bir grupla bir ırkı karşılaştırabiliyorsunuz? Şahanesiniz. Grubun tavırlarından dolayı bazı haklı eleştiriler ve ötesinde sadece Ermeni oldukları için duyulan haksız öfke yetmedi, bu da yeni bir çığır. Allahın Ermenileri müzik yapabilir mi, yetişebilir mi bilmem kime. Şahane.

Sen hiç Djivan Gasparyan dinledin mi mesela. Bir çok isim var ama nasıl olsa anlaşılmayacak. Bu kadar savruk ve bilinçsiz yorumlar nasıl yapılıyor anlamıyorum. Domatesle müzik seti karşılaştırması gibi.

Kaygı, baygı.

Onur
  • The_Luger • 4 Mayıs 2005 19:49 • #463956
    bu çok saçma bir soru bence. Çünkü soad sadece tekerlemeleri, gitarın sadece ilk üç telinden oluşan melodilerle birleştirip kolay müzik (anca oluyo o da) yapan bi grup. Metallica ise bi efsane. Gerek şarkı sözleri gerek James in sesi, hatta Metallica'nın herhangi bir konserini izlediyseniz James'in o explorer kasayla şarkı söylerken duruşu bile insanı soad tan soğutur. diğer elemanlardan bahsetmiyorum bile(sadece James yeter yani:-)). Ayrıca, şarkı sözlerini karşılaştracak olursak Metallica solda sıfır bırakır Soad'ı. En azından gidin ve My Friend Of Mysery'i dinleyin derim.
    Saygılarımla..
  • craSSa • 4 Mayıs 2005 20:04 • #463957

Arkadaşım, müzikleri güzel dedim değil mi? İşlerini iyi yapıyorlar. Müzik yapamaz, kimseye yetişemez demedim. Ama Metallica'ya yetişemez bu bir gerçek. Sen sanırım "Allahın Ermenileri" lafına taktın biraz. Her alanda Türkiye'ye ayak bağı olanlara az bile!
  • sdqantaris • 4 Mayıs 2005 20:21 • #463958

Arkadaş markadaş diye öyle kavgaya girer gibi tavır takınma bu bir. Ben senin arkadaşın da değilim ayrıca; arkanda değilim, arkamda durma kıllanırım.

İkincisi ergen bebe muhabbeti yapmayın bana. Her şeyimiz iyi has da bir tek dış mihrakların oyunları var yurdumuzun üzerinde değil mi? Her şeyin hesabı soruldu, şimdi de forumda lölö yapmak yoluyla Ermenileri geri püskürterek yurt savunması yapılıyor. Şahane. Sen sorunlarını düzelt, kendi ülkene sahip çıkmayı ve adil, başı dik bir tutum sergilemeyi bil, ülkende kendi vatandaşlarına kendi devletinin her an her saniye yaptığı bir sürü yanlışın hesabını sor, ondan sonra Ermeni de eğilir dilersen önünde başkaları da. Kimse eğilmesin ayrı da... Ulusların saygınlığı önce kendi vatandaşlarının mutluluğu ve refah düzeyiyle anılır, tarihi başarılarıyla, sonra da uluslararası tutumlarıyla.

Bana kalırsa ayak bağı bu ülkenin kendi "yurttaş" ve "birey" olamamış, "kitle" hiç olamamış; hürriyetten ve örgütlülükten tuhaf şekilde yoksun yaşayan ve bunu da tuhaf olarak göremeyen, yaşamayan, yaşayakalan "kütük"leri.

Ziyadesiyle bıktım zaten bu Soad tartışmalarından. Konu başlığı da saçma. Soad Metallica'ya yetişir mi? Ne alanda? Yüz metre engelli koşuda mı, albüm satışında mı, müzikalitede mi, konser performansında mı? Laf ola...

Onur

Not: Djivan Gasparyan mı ayak bağı sana, Soad mı, Ermenistan m? Laf. Geçin bunları.
  • sieja_182 • 4 Mayıs 2005 20:34 • #463963
    valla soad ne zaman metallicaya yetişir biliyomusun ben buddy rich den daha iyi bi davulcu olunca ancak :p
  • Clarke • 4 Mayıs 2005 21:45 • #463990
    soad nereee metallica nere !!!