-
Metallica'ya allahın ermenileri mi yetişecek?
Abi sadece platformları farklı olduu için yetişemez.
Bugün yarın öğle bi grup çıkar ki, ermeni de olsa kürt de olsa basar geçer. Irkla müziin ne ilgisi whar?
-
metallica efsane oldu.. soad'ın cok yolu var daha.hele o son albümlerinden sonra biraz zor........
-
yukardaki arkadaş mantıklı şeyler yazmak istemiş resmen dağılmış adı ONUR sanırım her mesajına yazmışında..
Yeri geldiğinde Rock"n Coke eleştirileri yapılıyor bu forumda oysaki Bayrağımızı Yakanlarımı dinleyeceğim yaaa...SOAD konserinde Türk bayrağı yakmıştır arkadaşlar alooo
50 tane salak topic açtı aklı azlar burada SOAD SOAD diye isteyen dinlesin bende dinlerdim taki Bu olayı izleyinceye kadar......
Neyse birde ben Nick"inde SOADçı KIZ SOADçı ERKEK SOADÇI GAY yazanlarıda bir dövmek istiyorum AHHH
Ha bu arada ben ist. ÜNİ de okuyorum ve siyaset bilgimde iyidir.. Görüşüm ne olursa olsun Bayrağımı yakan Ermenileri dinlemem arkadaş buda benim görüşüm isteyen dinlesin
Dinlemezseniz 1"ime
Dinlerseniz 2.İKİME KADAR
-
GÖRDUGUM EN SACMA BASLIK KUTLUYORUM.
metallica nın yıllarca bu piyasada durdugu yeri we siyasi hardcore bir grubun uc bes albumle populerite yakalamasını esit görmuyorum değil esit bunu bir hakaret olarak algılıyorum!ne tur yonunden ne hayaat bakıs acısından alakasız iki grup...hatta biri grupcuk...bunnu aksini iddia eden olursa gelsin onun kafasına bu gerceği zorla sokucam! yazsam sayfasayfa dolar burası cunku bu beyazla kara arasındaki fark kadar barizdir.
-
asla
-
bence yetişme gibi bi olay olmaz!her ikiside dinlenir başarılı olur.ha nolur?metallica işi bırakırsa ortalık onlara kalır...
-
Metallica işi bırakırsa ortalık Soad'amı kalır?? Hiç şansları bile yok Soad'a kadar kimler var!!!
-
bence ikisini karıştırmamak lazım..soad dha farklı ya..soad ın bazı sarkıları sacma salak melodilerden olusuyor..ama güzel müzik yapıyorlar..dinlerimde yeri geldiğinde..ama soad ın 2sarkısını dinliosam metallica nın 20 sarkısını dinlerim..bence yetişemez..zaten yetişirse metallica ya saygısızlık olur bence..yani insanlar soad metallica kadar iyi derse..ayrıca ermeniler falan ama adamlar türk milleti gibi dünyadaki olayları öküz gibi izlemiyor..doğru veya yanlıs en azından tepkileri var..
-
Ermeni olmaları ayrı bi konu TÜRK milletine sataşmaları ayrı bi konu... Türklere bu kadar sataşmalarına rağmen Türk gençleri bu grubu hala seviyorlarsa bilemem, kendi zevkleri... Lakin gurur ve onur herşeyden önce gelir... Soad'ın, Metallica gibi bi DEV'le aynı cümlede bile bulunmaması lazım bence... Metallica'yla Soad'ı bir tutanlara lanet olsun...
-
saçmalayan sensin soadı chop suey'den ibaret sanıp soad'a laf atıyosunuz. Ayrıca soad'a önyargıyla bakıyosunuz. sana tavsiyem bi st.anger'ı dinle bi de toxicity(bütün albümü). ben de soad'ın bütün şarkıları var içerinden 3-5 tanesi vasat. Diğer bütün şarkıları güzel.