-
Turk olarak kendi tarzinda ondan iyisi gelmedi gelirmi?? Bana göre turk olaragi gec,kendi tarzini da gec o EN IYIYDI!!! Adamimdi,, hala kalbimde,,kalbimizde.. ?
-
mükemmel müzisyen...
-
gitar üstadı bir insan... Allah rahmet eylesin
-
Öldüğünde çıkan haberlere şimdilerde Yavuz Çetin tanrıdır diyen çoğu kişiler; "Bu da kim Be" dedi.
İlk albümü ölümünden ancak 4 ay sonra yayınlandı.
şimdi sorarım size eğer Y. Çetin Ölmeseydi.
albümü binlerce satacakmıydı? yoksa o da Unutulmuş ve yeterli ilgiyi görememiş türkiyede bir çok kaliteli müzisyen gibi Sürünecekmiydi?
Biz toplum olarak ancak sansansyonelse insanları takip ettiğimiz ve onurlandırdığımız için; örnek Cem Adrian Gibi. Malesef Adını bile kimse duymamış olacaktı.
-
öldükten sonra çıkan onun 2. albümüdür. ama geri kalan kısmında sana katılıyorum. ama sanma ki yavuz un albümü öyle çok satıyor... enstrumanist yaklaşmayanlar yine beğenmeyecektir onu. mesela ben onu yavuz çetin olarak değil "bir garip aşk bestesi" nin solo gitaristi olarak tanıdım. ve adamı bulduğum gün öldü... bunun gibi...
-
:'(
oooF oFFF...
-
Olağanüstü bir müzisyendi ve söylediklerine aynen katılıyorum. Yaşasaydı, sahnede pek çok kişinin fark etmediği bir 3. şahıs olarak kalacaktı.. Bugün yakılan ağıtların çoğu samimiyetsiz..
-
"slash" falan demiycem, yavuz çetin deyince, orda dur...
-
bizim kolonide baya muhabbeti geçti rahmetlinin:P wotkarock kolonisi....bekleriz
-
gerçekten haklısın bişeylerin değerini kaybettikten sonra anlayan bi toplumuz malesef :(