-
yok abi yaaa
bu ülkede müzisyene değer yok
bu topraklardan hem yavuz cetin,hem kerim çaplı geçti ve şuan iki üç virtüöz daha geçmekte(eren kömürlü dahil değil:)) ama kimsenin bildiği yok.
hele kerim çaplı jimi hendrix le çalmış davul,gitar,bass virtüözü bir adammış ama maalesef ben onu geçen sene tanıdım.ve zaten oda geçen yaz sonu vefat etti.
benim anlamadığım bir konuda neden alternatif rockın bukadar moda olduğudur. çok boş bir müzik olmasına rağmen nasıl icra edilebiliyor anlamıyorum!!
mtv'nin getirdiği popüler kültür ortalığın ağzına zıçtı bıraktı
ama şöyle bir düşüncem var bu alternatif rock takılanlar yavuz çetin in müziğini tam manasıyla anlayamazlar heralde,çünkü basit değil içinde popülerlik yok aşk var aşk...
ve zaten alternatif dinleyipte yavuz çetin dinleyenler yavuz çetin öldükten sonra popüler olduğu için dinliyorlardır heralde nede olsa POPÜLER
popüler hali yalın ve çıplakken nekadar ilginçmiş bir dikkat edin
POPÜLER
van halen
-
yavuz çetin...............................................................................................................................................................................................................................................................................
tek kelime bile atmek istemiyorum onun ardından. övgülerim yetersiz kalır , sıfatlarım zayıf.
O bir Yavuz Çetin çünki
UglyKidJoe
-
böyle adamlar sonradan farkedilmez öyle sanılır!!
onlar mikrobu yayanlardır bugün hasta olanlar ise
şimdi onlardan etkilenen çoğumuzun beğendiği rock
gruplarıdır..yavuz çetini kimse sonradan farketmedi
o soloları ve ritmleriyle hep vardı..
-
Gelmiş geçmiş tek acı kayıplardan biri o da keşke önceden keşfedilseydi...Bizlerde onun gibi birisini farkedebildiğimiz için enderlerdeniz bu kaliteli azınlığı seviyorumm!!
-
Gelmiş geçmiş tek acı kayıplardan biri o da
ne demek bu yahu !
-
Yok be Yavuz Çetin popüler olmadı bence.
Bir de Kerim Çaplı hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.
-
bu kaliteli azınlığa bi ad koymak lazım..:))bu garajda vesaire yerlerde insanların kafasına vura vura gerçek müzikleri sokmak lazım..:))
-
:))
-
zaten tam poülerlik değil kastettiğim rock dinleyenlerin çoğu onu tam anlamadan seviyor sadece en iyi gitarist olduğu dinliyorlar bundan bahsetmek istemiştim.
kerim çaplı'yı benim gitar hocam tanıyormuş o bana anlatmıştı,mükemmel bir adam
sozluk.sourtimes.org a gir kerim çaplı yaz çıkanları oku, saygı duy