-
Son aylarda çıkan yenilerden tavsiye edebilecek var mı?
Winamp listemde hep aynıları dinlemekten sıkıntı geldi.
fazla sert bişeyler olmasın lütfen.
-
Çok saçma bişey istediğinin umarım farkındasındır!!!!!YAni ne söylesem gidip albümünümü alıcaksın gidip internetten mp3 indirceksin yani..
-
ilk defa...katılıyorum..:)))
-
valla ben yapıyorum o işi.açıyorum dc++ ı arkadaşlar söylüyo isimleri aratıp aratıp indiriyorum,dinliyorum,güzel oluyo :)
-
dostum neresi saçma bu söylediğimin? aynen de dediğin gibi yapıcam. tavsiyelerini internetten download edicem. beğenirsem ne ala, beğenmezsem silicem. bütün müzik piyasasını takip edemem ki. birileri tavsiye edecek ki ben de bi kulak kabartayım. internetten şarkı indirmek 3-5 dakika sürüyor. en fazla 3-5 dakikam gider beğenmezsem.
şimdi de bakayım bana ne tavsiye edersin?
-
bu aralar hep kaiser chiefs i dinliyorum.bence çok hoş retro bi müzikleri var. hani en azından franz ferdinand dinliyosan seversin.oh my god,ı predict a riot u falan harika,tabi bu benim nacizane fikrim
-
yaoow yahoo launctan baksana bi sürü klip mlip var ordan beğenirsin bişiler..birde albüm almayı denesen hiç fena olmaz..
-
dale var ama adam hep dale don dale diyor benim favori şarkım left outside alone yani anastacia dinle ve 6 aydır kalifornia dreaming dinliyorum birde be nhep eski şeyler dinlerim sezen aksudan sultan süleyman müthiş parşa ço keski ama benim için bi dinle
-
Nurim beniiimm.
Seni Seviyorum
-
ne olduki niye seviyorsun açıklama ihtiyacı duyarmısın