-
neettin nuri! bu şarkıların en yenisi 2 yıllık. şöyle yok mu son günlerden bişeyler. yine de sağol. ben de seviyorum seni tüm garaj gibi.
-
yav doğrudur eskidirler ama yenilerden hayır yok bende sana dön eskiye diyorum sezen aksu edip akbayram dinle bak
dinle işte sultan süleymanı dinle bu yıl benim yeşil bağım kuruduyu
-
şimdi albüm alma olayı hakkında 1-2 şey söylemeden edemicem.
ben albüm almam. çünkü yabancı bir albüm ortalama 10-15 ytl civarıdır bugün. birincisi çalışıyor olsam da bir cd'ye o parayı verecek kadar zengin değilim. diyorsan ki sanatçıya destek olsun, o da hikaye. sanatçı o cdnin gelirinin ne kadarını alıyor biliyor musun?... ben de bilmiyorum :) ama %5'i geçmez eminim. ben prodüktür, distribütör, şu bu zengin edemem. ülkemin gelirlerini de cd olarak yurtdışına harcayamam. çatır çatır indiririm netten. zaten trend de budur. bence albüm alma devri bitmiştir. tüm aracılar aradan çıksın, ,i-tunes gibi alalım netten ona ok. zaten sanatçı kazancını ekstralardan konserlerden şandan şöhretten elde eder. albüm bunların yanında çerez kalır. derim ben.
-
kurbanın yeni albümünü bi dene güzel diyorlar daha ben almadım.
-
Dinlediin sanatçıya destek vermezsen sonunda ne olur biliyomusun peki? Onlar senin,benim gibi dinleyenler sayesinde ayakta duruyor..Neyse yaa....alma sen albüm...
Ayrıca eminim ki senin beyninde çerez kadar...
-
Onlar senin,benim gibi dinleyenler sayesinde ayakta duruyor
sen öyle zannet.
Ayrıca eminim ki senin beyninde çerez kadar...
aferim.hayatta başarılar dilerim.
-
Geçen gün sen değilmiydin lombardo efendi millet birbirine hakaret ediyor diyen??Bu ne çelişkidir güzelim sonra sen çocuksun deyince bozuluyosun..Kimin beyninin çerez kadar olduğu belli abinden özür dile bakimmm :))
-
valla bunlarda fazla yeni sayılmaz ama dinle kesin ben sürekli dinliyorum bu aralar.
greenday - Boulevard Of Broken Dreams
kırk oda - rüzgar
slipknot - pulse of the maggots
bi de hot action cop ın full albümünü indir değer valla çok güzel.
-
Çocuk diince bozuluyor...heuheu arıza senin beyninde!
Nofx...korkaksın sen! Bunu her yerde lanse ediyorum..KORKAK...
sallayın onları..bir avuç p** toplanmış..milleti küçümsüyor...korkaklar!
Lombardo herkesle yüzleşir...annesinin eteği altına saklananlarla dolu burası!
-
offspring can't repeat