-
düşyılmaz da mana ne gezer..
-
toynaaam garaj.
Onur
-
dinlemek bi şey değil, alır bi discman dinlersin, bi de çalma isteği var ki... geliyo aniden, insan yanında gitar dolaştıramıyo ki her zaman...hadi dolaştırdın, nereye bağlıycaksın...amfi mi taşıycaksın bi de yanında, bi melodi takılıyo kulağıma bazen gunsdan, uğraş dur...ne ders dinleyebiliyorum ne arkadaşlarla muhabbet edebiliyorum hemen gidip gitar çalasım geliyo, ağır da bi gitar, ne yapıcam bilmiyorum valla, en iyisi armonika öğrenmek heralde...
-
hoca ya senin info ya baktım da sen baya melankolik takılan bi tipsin sanırım..müzik sana ilaç gibi değil de eziyet gibi gelmeye başlamışsa bu demek oluyor ki seni baymış müzik..:) my dying bride katatonia empyrium dinleye dinleye baya bi çökmüşsün sanırım. tabi bunlar sadece tahmin..:)
biraz dark age dinle biraz blind guardian dinle kendine gelirsin müziğin değerini tekrar anlarsın dermişiim:))
-
YORUM İÇİN SAĞOL
-
ya cidden müzik herzaman var oluştur heralde insanlık tarihi boyunca.Bi düşünün
Daha gitarın adı yokken de müzik vardı.Tamtamlar şunlar bunlar:P
İlahiler,marşlar,ezanlar, her alanda mutlaka müzik var.
minübüste,metroda,okulda(en azından lisede filan ziller vardı),evde,tv de,telefonda,reklamlarda her yerde.
Yeni birisiyle tanıştığımızda dinlediği müzik türünü öğrenmek isteriz kimi zaman,kişiliğini az çok anlamak için...
Belki insanın duygularını ifade etmesinin en güzel şekli,inasanın en yoğun hali olduğu içindir...
-
müziksiz yaşam!!!
[23 kez okundu]düşyılmaz
10 Mayıs 2005 Salı / 22:21
bununn dışında gitar çalarak kendimi eğlendiriyorum
NE DEMEK BU BE?!
anlamadınmı??biraz garip bir cümle ama anlamını çıkaracağını sanıyorum biraz kasarsan...yoksa maksadın farklımı??türkçe öğretmeni...
-
ezanlar,
O da iyiymiş. Koptum akşam akşam ya. Moralim bozuk bu aralar. Çok eğleniyorum. Sağolun.
Onur
-
way way way, işte bunu bekliyordum bende, o kadar şey yazdılar senin gibi yazamadılar. tbr.
herşeyi bitirmişsin sen ya bu sözlerle
-
valla dinlediği müziği ben artık ilk bi kaç sorudan sonra soruyorum.