-
sonra kutay bunu arkadaşıyla paylaşır...
O:
DALEEEEEEEEEEEE DALE DON DALEEEEEEEEEEEEEEEEE! uptaka çıstak çastaka köstek DALEEEE DALE DON DALEEEEEEEEEEEEEE çıstaka duptak dapraka dumpak.... gider...
Aliş (i feel so a-d-d):
olm.
Aliş (i feel so a-d-d):
manyak..
Aliş (i feel so a-d-d):
dale deme bana..
Aliş (i feel so a-d-d):
dale deme..
Aliş (i feel so a-d-d):
nuri de..
Aliş (i feel so a-d-d):
nuriş de..
O:
muhahahahahaha
-
yaa kim bulur nerden bulur bö yle pislikleri. şarkı hatta müzik demek olanaksız yani
-
abi harikasın ya!! duygularıma tercüman oldun!! abi bu kadar mı olur ya!!! kemeraltında alışverişteyiz abi, girdiğim dükkan sayısı 20 olsa 15inde abartısız çalıyodu resmen ve artık intihar kararı almıştım ki tam o anda yanımdan bi kız geçti ve o şarkıyı mırıldanıyodu harbi gebertecektim oracıkta..yasaklansın .
-
o dört harfin yan yana gelmesinden bile iğrendim yolda yürüyen adam bile dale male diyo kusacam
-
ne bu ya her yerde bu bıktım şarkıdan ya. bu arada tiyatrodayız.100 kere bu şarkı çalldıı.we ben dayanamadım kufuru bastım bu müziği çalana.bi anda büyük bi sessizlik we aşşadan müdür ayağa kalktı we bn dummur oldum sora millet güldü felan..ama değdi:DD
-
::))
-
:)))
-
duyduğunuz yerde siz de söylemeye başlayın, farklı makamlarda...
en azından sinir olmazsınız, yanınızdakiler de güler falan fişman... :p
-
ULAN NE BÜYÜK MÜZİSYENLERSİNİZ HE...Sanki dünyayı yeniden keşfetmişler ...Her şeye bok atmakta üstünüze yok...Dinlemiyosan dinleme.
beğenmiyosan git daha iyisini yap...
-
dale