-
malesefffffffffff
-
emperyalızm malzemesı ( bak benı nerelere getırdı sereffsiz comar kopegi )
-
peki kaçınız bu kadar büyük kitleye hitap edebilen birşey yaptı ki? yanlış anlaşılmasın iyi demiyorum.
-
Sanırım büyük kitleye hitap etmek o kadar da iyi birşey değil. Müzik zevki gelişmiş olanların sayısı müzikten anlamayanlara kıyasla oldukça düşük. Diyelim ki benim bir şarkım çok tutuldu, sokakta dale dinleyen tiplerin benim müziğimi de dinlediğini görüyorum. Anlarım ki pek bir halt becerememişim.
-
madem öyle bu garaj'dakilerin hepsi neden metallica'ya övgüler yağdırıp duruyor???
-
allah kahretsin.. hayatımda dinlediğim en iğrenç müzik.. bu salaklar heryerde çalıyo sinir oluyorum rüyalarıma giriyo.. nefret ediyorum.. soyları bi tükenmedi bunların yaaa...
-
Dale dinleyenlerin metallica dinlediğini filan mı iddia ediyorsun?!
O-HA yani! Yeter ya, nedir bu Metallica'yı aşağılama aşkı?.. Tamam kötü bir albüm yaptılar, olabilir. Metallica'nın yaptığı herşey unutuldu mu yani bu b.ktan albümle? Hayır, one, unforgiven, master of puppets silinip gitti mi yani? Yeter ya.
-
üff niye herkes bunu bu kadar çok seviyor anlayam1yorum... anlam1n1 bile bilmiyoruz ki müzik de gayet adi bisey...
-
Ben reklamda ilk duyduğumda komaya girdim ama alıştım heralde artık pek dokunmuyo.Bu şarkı sırasında kusma,baş dönmesi,tansiyon yükselmesi,kan şekeri düşmesi gibi semptomlar gösteren arkadaşlara en yakın sağlık kuruluşuna baş vurmadan önce evde kocakarı yöntemleriyle iyileşmeyi denemelerini tavsiye ederim.Şöyle ki,tedavinin ilk 3 günü günde 3 kere reklama maruz kalın.4.gün driim tivide klibi izlemeye başlayın.Ama sonuna kadar değil tabi.
40 günlük kür sonunda artık şarkıyı duyduğunuzda kusma şikayetiniz sona erecektir.
Bu tedaviye bazı bünyeler farklı tepkiler gösterebilir.(yan etki hesabı)
-
evet bunu idda ediyorum. bir sürü örneğini de gösterebilirim.