-
abi ben 3 aydır gitar çalıyorum akorlar felan hepsi tamam.çalıyorum şarkılarıda ama solo ya gelince takılyorum.
-
peki.
-
c-none koparttın :)
ben bas calıyorum, fakat gitarı elime alınca da hızlı ve komplike olmasa bile akorlarını bildgim bir parcaya solo yazabilirim. nasıl, cok kolay elbette...
oncelikle teori bilmen gerekli.sarkının tonu ne ise, o akorun koridorunda parmaklarını gezdirirsen bir adet solon olmus olur. tabi ki gitaristsen, uyacaka, insanı kopartıcak sesleri bulmalısın..benimkisi sadece eglence
-
at ozmn
-
hmmhh!!
-
senin için yapabileceğimiz bişey var mı?
-
bn gamlardan bahsetmiyorum hızlı çalmaktan bahsediyorum.nasıl pratik yapcam kısa yolcan parmakları hızlandırmak için?
-
Bol bol çalış işte yapamıyorum diye bişey yok..İlk başta atamadığın soloları atabilmeye çalış ne biliyim.Burda sana ne deseler boş.Azimle çalış :))Gitar çalmak istiyorum dediğinde nasıl gitar çalınmıyosa buda aynı şekilde akorları nasıl bastın çalışarak değilmi??
-
hızlı sololar?!! bence önce daha basit şeylerden başla. ne bileyim mesela atıyorum hızlı derken malmsteen ya da petrucciden bahsediyorsan öhöm! öhöm! derim geçerim ama slayer kerry king sololarından bahsediyorsan eğer o hızlı ama manasız soloları nsaıl attığını eminim kerry bile bilmiyodur söylim.
-
önce bi yavaştan başla ya.Ben bass çalıyorum ama ilk elektro ile başlamıştım.Yavaş yavaş geliştirirsin kendi.Hızlı giden atın phoku seyrek düşer unutma...