-
atacağına ihtiyacı olana ver..yazık,günahtır..
-
:))peki abi
-
sende atma solo,git sonic youth dinle.
-
euheuheueh
-
Hız bişey değil zamanla istediğin hıza kavuşursun.Herkez Metallica sololarını atar ama önüne ritimleri konduğunda o soloyu herkez yazamaz.Solo cu olmak istiyorsan her çeşit şeyi dinle klasik jazz vs. yaratıcılığın ve ruhun böyle gelişir.Hız zaten kolay..
-
Evt bende şahsen daha 3 ay oldu gitara başlayalı. Bilge format attıım içinde şu an elimde belirli bi kaç grup var. neyse ben Metallica hastasıyım ve gitar alır almaz Master Of Puppets ı çalmaya kastım. Şu anda solosunu bile atabiliyorum. Yani herşey bir yana en önemlisi hergün çalışma yapıcaksın. Başka yolu yok (var ama çaktırma)...
-
tmm abi çalısı oz
-
3 aydır çalıosun ve akorlar hepsi tamam valla helal olsun nası tamam ya millet öküzmü senelerini veriyo bu işe 3 ayda. nereye tamam binlerce akor sen hele bi akorı bi öğren blues gamlarını yala yut soloyu sonra dene
-
bak abi binlerce akoru ezberlemedim gerekli oln gen elde kullanulan akorlar varya onlşarı ezberledim.
ama iyi yani basıy om hepsine barede basıy om(aferin bane)ajhnsdıahbdagd
:DDDDDDd
-
tamam o zaman ne yoruyon bizi barede basıon aşmışsın sen olayı solonun kralını atarsın sen :)ama bi ricam var arkadaşlar sizden gitara başlıyıp 3-4 ay sonra bitti bu solo yokmu buda bitti virtüoz oldum havalarına giripte şu canım müzik aletini ayaklar altına almayın.hadi canım sana başarılar dilerim hayatında.