Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TRAIN OF THOUGHT' dan şikayetçilere müjde!!!!

• wsc • 28 Mayıs 2005 16:09 • #469018
    in the name of god'ı da eminim sen beğen diye yapmamışlardır şahsen ben çok beğendim.bi de mesajı iyi okumadığını düşünüyorum!en iyi dt albümü DEMEDİM!boş albümler sınıfına koyulamaz demek istedim ey insan!!!bu arada dt zati bu albümü çıkarmadan önce,metallica hep kısa süreli albümler çıkarıyo ve bu albümleri çok başarılı...bizde böyle bi albüm yapıcaz demiş ve bunun üstüne de ToT u çıkarmıştı.yine de ikna olmadıysan en beğendiğim dt albümü scenes from a memorydir...hadi bu albüme de bişeler söyle içinde kalmasın!!!
  • C-None • 28 Mayıs 2005 16:11 • #469021
    ninohaha SFAM için olumsuz söyleyebileceğim hiç bir şey yok. sadece beyond this life biraz kötü kalıyo o albüm için bence. en kötü yanıysa çok çabuk bitmesi:))
    bu arada uslubunu beğenmedim bana karşı.:) kırıldım.:)
  • wsc • 28 Mayıs 2005 16:52 • #469049
    kusura bakma sen öyle yazınca kendimi metallica dinleyip metalci oldum sananlar gibi hissettim.....ve çoook kızdım!bi gün yazdığın bişeyden böyle elektrik almazsam daha oturaklı konuşacağıma emin olabilirsin=)
  • paradigm_shift • 28 Mayıs 2005 19:26 • #469081
    süper bence albüm,boş değil C-None!:))

C-None ben burda albüm boş değil derken octavarium albümünden bahsediyodum:)TOT konusunda hem fikirim seninle,dream theater'ı bünyesinde barındıramayan bir albüm.nu metal çılgınlığına boyun eğmiş,prodüktör baskısı altında da büyümüş bir albüm zira.hatta petrucci "take me as i am" derken ona zorla piyasa parça yazdırmaya çalışan prodüktörlere "ben buyum,böyle kabul edin" diye bir selzenişte bulunmuştur.Set music free!!
  • C-None • 29 Mayıs 2005 21:20 • #469289
    kesinlikle çok ilginç bir albüm ToT.