-
Yeni albüm Octavarium 'un açılış şarkısı The Root of All Evil dan 30 saniyelik bi bölüm dinledim.Train Of Thought dan eser yok,ayrıca beste çok güzeldi..
-
sitede mi dinledin?
biraz bilgi versen.
-
evet yaa!sölesene nerden indirdin..link mink falan ver.
-
bu arada train of thought dan şikayetçi değilim...
bi söyleyeyim dedim :))
-
ben şikayetçiyim abi ya. bu albüm de öyle olmasın diyorum ben. tamam gaz albüm de boş be babi.
-
abi bi süreliğine dt resmi sitesine koymuşlardı şarkıları,şu an yok..ses kalitesi çok düşük,ama six degrees den izler taşıdığını anlayabilmeme yetti:)süper bence albüm,boş değil C-None!:))
-
boş abi boş!! nerde o dream theater'a ait en sert şarkıda bile bulunan yumuşak hava..!! yok bu bariz. bunu saatlerce tartışmak konuşmak isterim abi senle..neyse kıçım karıncalanıyo ya 2 hafta gibi bi süre kaldı albüme..heyecandan ölebilirim..
-
train of thoughtun hiç te boş bi albüm olduunu düşünmüyorum!öz. enless sacrifice ve in the name of god şahane şarkılar bence!
-
sanırım ilk dinlediğin d.t albümü ToT o yüzden böyle söylemen muhtemel. çünkü gerçekten albüm gaz ve dinlenebilir cinsten ama SFAM, AWAKE ve FII gibi albümler çıkarmış bir gruba göre tek kelimeyle boş bir albüm.
evet dinleyip deliler gibi kafa sallarım. mesela endless sacrifice'ın prog.solo kısmı inanılmaz doyurucudur ama o şarkıdaki o inanılmaz basit havayı sezmemek mümkün mü? nü metal nakaratları bile daha kaliteli olur her zaman.
ya da this dying soul'a ne demeli? dünyanın en şahane girişine sahip olabilir:) fakat en berbat vokal ve gitar partisyonlarını barındırdığı gerçeğini de kabul etmek lazım.
albüm boyunca petrucci'nin en ruhsuz ve zorlama sololarını dinlemek de apayrı bi sinir bozucu unsur.
10 küsür dakikalık In the name of God ise kusura bakma ama rezalet.
giriş şarkısı As I am (kendilerinin de kabul ettiği üzere) fazlasıyla metallica kokuyor ve vokal için direkt james ile aynı denebilir. tamam bariz bir metallica hayranlığı var kabul ediyorlar zaten ama şarkının ilk iki dakikasının şu an ismini hatırlayamadığım eski bir hard rock grubunun bir şarkısının introsuyla birebir aynı olduğunu duymuş muydun?
biraz fazla b.k attım sanırım ama işte d.theater için kesinlikle vasat bir albüm bence. octavarium da bu şekilde olmamalı bence.
-
es dt gelsiiiiin.eski dt gelsiiiiinn:) yuppiiii