-
fransa neden ingilizce konuşmadı yav.
dünyanın tek onurlu ülkesi onlarmı yoksa tek uyanık onlarmı
-
diyorum ya adamlar hala kendilerini üstün görüyorlar.valla imreniyorum bu arada türkiyeye 12 puan veren fransa hani bizi istemiyordu AB ye ben bişi anlamadım valla.
-
[98 kez okundu]likablegirl
21 Mayıs 2005 Cumartesi / 19:42
10-15 arası birşey olabilirler ama ona bile layik değil o şarkı bence
Ben demedim mi ilk 15 e girdik :PpP ama sonuncu olsaydık daha mutlu olcaktım valla. Bu arada yunanistan iyi kopyalamış bizim doğu karadeniz ezgilerini biz de 12 puan verdik off off bu eurovision da malesef müzik kazanmıyor... SiYaSeT veya DıŞ GöRüNüM
-
fransa neden ingilizce konuşmadı yav.
dünyanın tek onurlu ülkesi onlarmı yoksa tek uyanık onlarmı
Hayır bütün dünya ülkelerinin yapmaları gerekeni yaptılar.Ana dillerini benimsiyor ve koruyorlar.Keşke biz de öyle yapabilsek..
-
bir de şey var... ben yanlış da anlamış olabilirim. trt spikeri eminemden bahsederken, dünyaca ünlü rock grubu tanımını kullandı :)
herhalde, galiba, sanırsam yani... bilmiyorum...
-
feminem dedi bir ülkenin 3 kızdan oluşan grubu onları anons ederken ama tarzları rock değildi sanırım ben pek anlamam ama ne biliyim öyle hissettim duydum :)
-
evet aynen öyle dedi. ben de 5 dakika dumur oldum.
-
fransa ingilizce konuşmadı çünkü eurovision her sene 2 dilde sunulur. ingilizce ve fransızca. türkiye'de de öyle oldu. dolayısıyla fransızca konuşmaları gayet normal. bizimi de kendi dilimizle konuşmamız gerektiğini söyleyenler var. nasıl yani demeden alamıyorum kendimi. o spikerler 39 dili de bilemez di mi?
-
fransa türkiye'ye 12 puan verdi çünkü gülseren türkiye'den daha çok fransada tanınıyor. bir de fransada oldukça fazla türk var. zaten gülseren de başarılı olursam fransa da başarılı olacak gibi bir laf etmişti yarışmadan önce.
-
Aynı şekilde Hollanda'daki Türklerde Türkiye'ye 12 puan verdiler.Yani müzik için vereceklerini pek sanmıyorum.Türkiye'nin şovunu izlemedim.Şu Gülseren'in arkasında çıkan Shaman grubu'nun iyi olduğunu söylediler ama sonuç ortada...