-
yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama sertabın gecesinde de almanlar kendi dillerinde konuşmuşlardı.ingilizlerde fransızlarda almanlarda kendini beğenmiş ve başka kültürü dili beğenmeyen insanlardır.
-
beyler artik olduk bitik.Artik 13. cuyuz valla buda bi basari diyenler varmi.Bakalim seneye girebilekmiyiz.
-
Böyle bi sey yok yaa tamamen rezil oldum söylenicek bi seyde yok anlamsiz sacma sapan bi sey 5 basindaki cocouk söylemez o sarkiyi.
-
yunanlılar maşallah bizim kültürümüzle götürdü işi biz bi rimi rimi leye kaldık işte sonuç ortada
-
yunanistan bizim doğu anadolu ve karadeniz horonlarımızı şovlarında kullandılar!resmen çalmışlar yaa!bizim kültürümüzle 1. oldular inanamıyorum!hem de biz de 12 puanı onlara verip yalakalık yaptık..ya var ya bence karadeniz verdi çok oy bunlara..dediler bizim müziğimizi tanıttılar felem..ama onlar kendi adlarına yaptılar bizim oyunlarımızıııı! ühüü...
-
aynen öyle 13. olduk o da güzel ben beklliyodum zaten böyle bir sonuç ne diyim vatana millete hayırlı olsun :)))
-
biz arkadaşlarla diskalifiye ediliriz diyorduk..
-
Bu yunan gavuru bizim İskender kebabımızada sahiplenmişti bi ara:))Allahın yunan gavuru işte n'olcek...
-
rum pontus imparatorluğu vardı bir ara trabzon'da, bilmem hatırlar mısınız? hani osmanlıdan önce de orda olan? niye araştırmayı kendimize görev bilmeyip, bizden çaldınız, bizdem çaldınız diye bas bas bağırırız. işte türk'üz nihayetinde, birşey bilmeden atıp tutmayı kendimize görev biliriz(diğer tüm halkları da bu kefeye koyabiliriz gerçi, ucuz etnik milliyetçilik işte,her yerde bu var)
-
aslında yaşamın kaynağı da biz Türkleriz. herşey bizden türemiştir. yoksa bunu bilmiyor muydun?