Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En özenti gruplar

• blitzkrieg • 4 Haziran 2005 03:44 • #470522
    sallayamam birader neyse hadi sana da hak verelim de gönlün olsun
    sen de haklısın ya arkadaş grup demiş.
  • Uninvited • 4 Haziran 2005 03:45 • #470523
    Yani başım göğe erdi eğer merak ediosan. Rahat da uyurum ben şimdi bu gece.
  • MORVEÖTESİ1995 • 4 Haziran 2005 09:29 • #470529
    ya varya inanamıyorum size!!!!sen biliomusun mor ve ötesininn diğer albümleri çıkarırken de yaptıkları çalışmalaraı(savaş karşıtlığı vs..)..bilmeden konuşma....o çıkardıkları ve çoğu sanatçının grubun katıldığı savaşa hiç gerek yok parçalarını...böyle konuşuosun çünkü bi b* bilmiyosun...amacınız sadece onların hakkında abuk subuk konuşmak...peki ya şunu sorucam....manga neden özentiymiş hadi açıklayın....lp özentisiymiş....hangi şarkısı benziyo lp ye söleyin hadi...lp nin tarzında müzik yapan bi sürü grup var....bunlardan biri de manga...olay budur...özentilik falan yoktur...bunu o küçük beyinciklerinize sokun...adam gibi laftan anlamayana böyle konuşulur arkadaşlar.....
  • likablegirl • 4 Haziran 2005 10:08 • #470530
    M
    A
    N
    G
    A

özenti grupların daniskasıdır :) Çok güzel özenir çok güzel bir de utanmadan çalıntı parçasına klip çeker millet de ahhh ne güzel grup çok orjinaller falan diye geçinir .

Bitti Rüya parçaları Mor ve Ötesinin Uyan adlı parçasına acayip benzemektedir. Bu da özenti olduklarını, etrafdaki sanatçı ve gruplardan etkilendiklerini bununla da kalmayıp o etkileri parçalarına çok aşırı derecede yansıtıp klip çekmelerinden anlaşılabilir...

Sevgiler
    Saygılar
    bye bye :D
  • mor_ve _ötesi • 4 Haziran 2005 11:33 • #470532
    Manga yı severim..Ama şöyle bir şey dikkatimi çekti..

manga:uyan artık uyan bitti rüya!

mor ve ötesi: uyan dostum uyan karanlık uykundan! melodi yapısı da aynıdır..bir dikkat edin hak vereceksiniz..Manga yı kınıyorum..(evet çok severim ama böyle bir şeyi göz ardı edemeyiz..)

diye bi mesajım vardı bayağı oldu yazalı yukarda ama eksik yazmışım..

manga:uyan artık uyan bitti rüya!

mor ve ötesi:uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan,uyan,uyan karanlık uykundan!

melodiye de dikkat tamemen aynıdır..büyük bir haksızlıktır..
  • DaViD BeCkHaM • 4 Haziran 2005 11:37 • #470533
    mor ve otesinden nefret edıyorum ayrıca mangadanda ben onları grup olarak bıle gormuyorum
  • huseyl • 4 Haziran 2005 13:20 • #470550
    mangayı bu sınıfta tek gecerim..adamların ne yaptıgı belli degil..uyuz oluyorum tiplere ya..ankarada dinledim onları meshur olmadan once babalar gibi rockyapıyolardı daha dogrusu ne yaptıları belli idi.ama meshur olma kaygısı cıkınca adamlar follofos oldular ne yapacaklarını sasırdılar..
  • le_roi delisi • 4 Haziran 2005 17:57 • #470582
    %100 katılıyorum. Biri bişe söyledi manga şöyle diye daha dinlemeyenler bile hemen evet öyle evet gerçekten faln noluyo yaa!!Biraz yavaş!!Neresi özenti? Lekelemeyin adamların adlarını!!
  • anthony_kiedis • 4 Haziran 2005 23:09 • #470652
    Aloooa biz delikanlı tANGACILARIZ,aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaa,ay pardon Mangaydı eke eke
  • superisi_89 • 5 Haziran 2005 14:26 • #470729
    hayır.eğer öyle birşeyler yapıp çıksalardı kurbana özendi diye olacaktı demek istedim.eğer anlatamadıysam özür dilerim türkçem pek iyi değildir.ama yanlış anladıysan diyecek birşeyim yok