-
NIRVANA
NIRVANA
NIRVANA
NIRVANA
MOR VE OTESI
MOR VE OTESI
MOR VE OTESI
MANGA
MANGA
MANGA
PAMELA
PAMELA
PAMELA
yetermi
-
evet punker arkadas cevp vermedi????
-
ANlamadığım şey m ve ötesi nirvanaya mı özeniyo
yoksa nirvana mı özenti eğer öyle diosan yuhhhhhhhhhhhhh bu kadar saçmalanamz
p_L_a_C_e_B_o
-
öncelikli not:linkin park dinlemem etmem ama şunu biliyorum ki bir kaykay markası olan DC Shoes bunlara ayakkabı falan yaptı,bunlar da paso markanın ürünlerini giyiniyor...
nyse gelelim mangaya..yeni kliplerinde - artı birde hatırlarsanız zagaya çıktıklarında manganın bir elemanı DC Shoes marka kapşonlusu ile tv de karşımıza çıkıyor...
ee..,bence bir tane kapşonlu şunu açıkça gösteriyor ki manga kendini lp gibi görüp kendini türkiyede öne çıkarmaya çalışıyor..
-
şaştım kaldım bu ne manga düşmanlığıdır abi?millete bak,tamam her türlü fikre saygım var ama aşağılayıcı niteliğe kaçmasın lütfen.Ben manga fanatiği filan değilim.ama bitti rüya klibiyle filan herşeyiyle bana "helal olsun"dedirten bir şarkıydı.özenti olmakla özenmeyi birbirine karıştırmayın,zaten onlarda "özendiğimiz gruplar var" diyolar,ikisi çok farklı şeyler.Birincisinde heves söz konusudur,ikincisinde güzel olan birşeyi görerek iyi olma isteğidir.anlatmak istediğim bu.
-
mangayı özenti olarak gören arkadaşlar baya fazlamış bana göre manga özenti değil sizin özenti anlayışınızı daha anlayamadım zaten...siz manganın lp özentisi olduğunu savunuyounuz yani size göre bir müzik türü sadece bir gruba ait olmalı sizin düşüncelerinizden çıkan ana düşünce bu!o zaman bütün türk-rock gruplar özenti(bana göre değil) sizin anlayışınıza göre çünkü rock müzik türkiyede doğmadı rock müziğinde bir yaratıcısı var
son olarak
*bir müzik türü bir gruba ait değildir
*müziğin olması için zaten bir ETKİLEŞİM gerekmektedir
-
mangadan farklı bişe :)
Mangadan farklı olsun, ankaralı namık desem :) arabada beş evde onbeş!!!
-
özentinin allahı simple plan , avril lavigne , üzücü ama good charlotte , çok çok üzücü ama bence green daydir. green dayin american idiotın müziğini avril lavigneden aldıgını biliyo musunuz?
-
NEEEE yok öyle bişi olamaz olamaz :(
p_L_a_C_e_B_o
-
olmamalıydı ...