-
yeni albüm için 2006 yazı için tarih verdiler..ondan bir sene sonra da orkestral bir projeleri var..bu yaz da demons and wizards'ın ikinci albümü çıkıcak..üff sıkıldım tekrar tekrar aynı şeyi söylemekten.
-
b.guardian ile ilgili foruma binlerce insan yazı yazsa ben mutlu olsam..b.guardian fucking rulesss desem sonra zevkten heba olsam..falan filan..
-
Siteye baktım da, senin dediğin şeyin BG ile hiç bir alakası yok kardeşim.Orda sadece Hansi yer alıyor.Demons&wizards diye bir grup var onunla alakalı..
Yeni albümle alakalı bir şey yok henüz ama eylül gibi kayda gireceklerde galiba.[yanlıyor olaiblirm]
Thomen in yeni grubu ise çok başarılı.Bu arada BG de bütün davulları Thomen yazmış, hiç kredi verilmemiş, ilginç geldi bize...Galiba bir ego problemiymiş..
-
blind guardian la alakası olmasa sitede ne isi var o zaman o haberin. demons&wizardsın da gene bel kemigi hansi dir bg nin oldugu gibi sarkı sozleri ona ayit buda yeterlidir sanırım.
2006 da kendi albumleri cıkar bir de turneye de cıkarlar insallah Turkiye ye de ugrarlar
-
blind forever...
-
Haha diyodun ki eski konuda BG nin yeni albümünün ismi belli olmuş Demons&Wizards:Bilmemne.. Sen öyle bir grup olduğunu bilmiyordun, BG sitesini gezerken albüm görünce atladın niye şimdi 10 yıldır dinliyormuş ayaklarına yatıyorsun anlamadım?..
Dediğin grupta BG den sadece Hansi yer alıyor.Yan projesi anlıyacağın tamam?
-
Ya DM'lik tamam da yani oynuyorsan DM'in kalite olmalı...Oyuna zevk katan DM'dir yani...TAbi 6 yıl'da az bir süre değil tabi...
-
Off offf savuma bile yapmak istemiyorum. blind guardian ın turkiyedeki en buyuk fanlarındanım bunu da belirteyim.ama o album iced earth e deyil de daha cok blind guardian a mal ediliyor cunku sozler ve vocaller aynen bg de oldugu gibi hansi ye ayittirr..
10 yıldır dinleme konusuna gelirsek de yeterince dinledim bunda zamanın onemi yok bazı seyleri zaman gelistirmez hissetmen yeterlidir.
-
FRPworld de cok kaliteli dm ler var gercekten kitap yazar gibi yazmıs adamlar iste oyle bir dm le oyunun asıl zevki cıkıyoor kurgu yetenegi olması gerek dm de
-
Banane ne olursan ol.Eminim kopya mp3 takılıp fan ayaklarına giren birisindir, beni ilgilendirmez bens sadece Wizards&demons ın Blind guardian olmadığını söylüyorum sana.Neden söylüyorum onu da söyliyim, çünkü sen BG yeni albüm çıkarıyor diye başka bir konu açmıştın burda da açmışsın, hatta Wizards&Dreams ı BG nin yeni albümünün ismiymiş gibi söylemişsin, sana öyle olmadığını söyledim sadece de sen gurur yaptın yok ben öyle demedim bende biliyorum öyle olduğunu..
Aman neyse ben yardım etmeyi çalıştım sadece başka yerde gülmesinler sana diye ne anlıyosan anla kendin bilin