-
ewet yok mu arttıran???
ee başka??
-
Ne kadar Türkiye'yi eurovisionda temsil etse de RİMİ RİMİ LEY diyeceğim.Kızın bi suçu yok kardeşim.Kız elinden geleni yaptı.Herkes kıza yüklendi bi ara.Yok böyle bir saçmalık ya. Gülseren yerine şarkıyı yazanı hedef alsalar daha iyi olur bence?
-
gerçekten ama şarkıda iş yok.. trt'nin başkanı bile şarkının ismini söyleyemişti .. o yüce dejenereye karşı makamın başındaki kişi böyle yaptıysa kız gene iyi söledi ama şarkı iğrenççç ötesiiiiii..
-
dimi ya. adam da limi limi rey gibi bişey söylemişti. Ya bi de ben bişey dicem. ATV haber'i izleyen varsa duymuşlardır.Kızı Almanyadan çağırmışlar.Ali Kırca ne laflar sokmuştu haaaa
-
bence şarkıyı yazana değil şarkıyı oraya taşıyana yüklenmek lazım olabilir herkes berabat şarkılar yazabilir önemli olan bu berbat şarkıları popüler etmemek
-
izledim ya!!!
o an anlatılmaz yaşanır sadece..
-
iyide o şarkıları popüler eden yok..
onlar birden kendiliğinden ortaya çıkan bi nezle gibi... istemesekte bize bulaşıyor ve başkasına bulaştırıyoruz..
-
okadar reklamını yapıp gözümüze sokmalarından ve bizim bile bunu tartışmamızdan bahsetmiştim
-
ok! anlıyorum dediklerini;sinirlenme!!
-
IYY benim belli ismail yk tıkla kus kus bittim ya defolun türkiyeden bi de adını bilmediğim bi arkadaş var istemediler istemediler die bi şarksıı var o da aynıı