-
bi de mahsun kırmızıgül var onu unutma
-
geçen senenin dehşeti yalın dı bence. nereye gitsem "ellerine sağlık,.....zalim..." türünde aptal sözler. aslında bu tür müzik yapanalara toptan suikast düzenlemek lazım. ne bu ya
-
ya aslında ole dememek lazım bnce .O şarkılardan bnde tixiniyorum tabi ki ama sonuçta biz metalciler,metal dinliyoruz die yalan yanlıs satanist gbi yargılanmak istemiosak onları da yargılamamamız lazım.Herkes istediini dinler sonuçta.Suikast muikast,kaosa gerek yok ya aptal aptal şarkılar yüzünden..
Bulaşmasınlar yeter...
-
bence de en berbatı bu...
ali şan idamlıktır benim nezdimde bu şarkıdan sonra...
bi de ıslıklı bi şarkı var dale yle birlikte mağaza hoparlörlerinin çığırdığı...
-
alla alla....senin yaşaman kadar önemsiz benim yaşamda...nasıl felsefik konuştum ya ben bile şaşırdım..dahimiyim neyim:)
-
okadar kötüki...şarkıyı kimin söylediğine bile dikkat etmiyoruz..direk diğer kötülere mal ediyoruz:)şarkı berdan mardini abimize ait:)
-
o da idamlıktır o halde, ali şan da:)
-
ikitane uzay kostümü giymiş manyak var..isimlerini bilmiyorum..tek hatırladığım yaaaarrrr yaaaarrrr yaaaarrrr..
-
ya zaten Türkiye'de duyduğunuz müziklerin(müzik bile değil dımbırtı) yarısından çoğu berbat, açın herhangi bir Flash tv Tatlıses tv tarzı kanalı, canınız berbat müziği mi çekti?* (yeni bi tür :) ) ohh sabahtan akşama kadar dinleyin.... ne güzel işte...
-
ismail YK'nın bütün şarkıları