Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

davulcu arkadaşlara sorulur?

• UglyKidJoe • 29 Mayıs 2005 22:05 • #469305
    arkadaşlar. 7. senenin sonunda parayı denkleyip bi davul alma şansını yakaladım. öyle aman aman param da yok zaten o yüzden soruyorum.
    ben Yamaha rydeen almaya karar vermek üzereyim. yaklaşık 800 900 € civarı başka hangi davulu önerebilirsiniz?
    biçok modele baktım çoğu markada bu paraya Rydeen kadar sağlam ve sistematiği kaliteli başka bi davul göremedim.
    siz ne dersiniz?
  • karete • 29 Mayıs 2005 23:23 • #469321
    davuldan pek anlamam ama davulcular kolonisi sonra alım satım kolonisi ve enstruman bölümünde davulcular mekanı var oraya daha çok bakıyolar sanırsam oraya yaz birde
  • begum • 30 Mayıs 2005 14:02 • #469405
    bak bu linki paste le.ok 500usd bile bulursun. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=400010&productid=musicsonor503
  • Al Di Meola • 30 Mayıs 2005 17:49 • #469435
    1200 dolara Tama var, İstanbul/Tünel'e gidip bir araştır, uygun fiyata bulabilirsin detaylı araştırırsan.
  • C-None • 30 Mayıs 2005 22:03 • #469503
    acaba ben ne zaman alabilecem bi set yahu? :((( bence tama al ama sonuçta ne tarz bi set istiyosun ki? sonuçta 350 dolara bile set bulabilirsin ama tek alto bi crash'le muhtemelen ride'sız idare edersin anca..tam olarak çalacağın şey nedir acep?
  • UglyKidJoe • 30 Mayıs 2005 23:53 • #469523
    yaw arkadaşlar tam bir blues davulcusuyum. senelerdir çalıyorum ama hiç twin kullanmadım ve gerek duymadım. tamanın tonları sert geliyo bana biraz. benim asıl davulda aradığım yumuşak ton ve güzel bir sistematik. iki parça çalınca ağzı burnu kaymasın davulun. o yüzden yamaha tonları daha iyi oturuyo blues a.
    tünele gittim senkop bi kuruş indirim yapmadı bişe eşek yüküyle vade koydu. bursada daha ucuza buldum sıfır yamahayı şaşırdım yaw.

bişi daha sorucam kullanan varsa eğer. benim crashlerim alchemy. güzel ton var. bu istanbul samatyanın tonları nasıl. uygun fiyatlı bi set o yüzden soruyorum.?
    bu arada karete begüm al di meola c none eyvallah :)
  • Al Di Meola • 31 Mayıs 2005 11:45 • #469585
    Şimdi güzelim işi bileceksin, ZUHAL, KIVILCIM MÜZİKTEN AL-MA-YA-CAK-SIIIIIN!

Haklısın buluuz çalıyorsan YAMAHA alman iyidir. Yahu Tünel'de bir isim bilyorum. Ben bir araştırayım, sana haber vereyim. Hem de çok güzel taksit yapıyor vade falan da kolaylık yapıyor.

Pazarlık yapman konusunda tavsiyelerim var. Adamların karşısında ezik kalmayacaksın: EE ABİ BU KAÇA? gibisinden olmayacak!

Diyeceksin ki bu indirimi yapmazsan buradan almam, bak bir sürü yer var, mutlaka en kolayını bulurum ama ben buradan almak istiyorum ve güzel birt indirim yapmalısınız, ödeme kolaylığı sağlamalısınız demelisin...

Hayır derlerse 'GÜLE GÜLE' dersin.:)

Başka yer mi yok sanki!

not: iyi çalıyorsan seninle görüşmek isterim:)
  • UglyKidJoe • 31 Mayıs 2005 20:13 • #469675
    heh heh eyvallah.

hocam her horoz kendi çöplüğünde demişler ya. bursada da ben öyleyim aslında. bi de istanbulda yamahayı sadece senkop satıyomuş öyle dediler bana. bilmiyoruz işte istanbul cahiliyiz. istanbul ürkütücü geliyo bana. alıştık sakin bursaya!

o müzik marketleri sölersen sevinirim valla.

iş davul çalmaya gelirse akan sular durur. valla iyi olduğumu düşünüyorum. 7 sene çaldık be hocam. 7 sene 7 / 24 çalamadık maalesef ama. iiyiz allaha şkr. en azından ben ölye sanıyorum :). hatta en son grubumla beraber coca coladan teklif aldık genç yetenekler yarışmasına katılmak için. maltepe üniversitesine gittik. hakkaten MALtepeymiş orası yaw. öldük yollarda. 1. olamadık ama adamların türkiye çapında seçtikleri 20 - 25 grup arasına girdik. o da güzel.(kendimizi böyle avutuyoruz heh heh)
    herneyse. iyi olduğumu düşünüyorum anlıcaan.
    hocam sağol. haberlerini bekliyorum.
  • Al Di Meola • 31 Mayıs 2005 23:09 • #469729
    Güzel güzel maşallah:) Bu arada ben de Bursalıyım:) Ankara-İstanbul'da yaşıyorum:)İstanbul ürkütücüdür ama Bursa çok sıkıcı be! İstanbul'a açılmak gerek!:)
    Sana en kısa zamanda ismi vereceğim...
  • UglyKidJoe • 31 Mayıs 2005 23:44 • #469739
    hatırlattın yine bursanın sıkıcılığını valla
    :)