Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

davulcu arkadaşlara sorulur?

• JackSparrow • 31 Mayıs 2005 23:59 • #469745
    Joe kardeşim.. Blues yapıyorsan ne ala zil konusunda alchamy ile devam et... Hatta parayı biriktir blues için güzel ziller vardır onlarda bi al.. Bende 5 senedir davul çalıyorum.. Yanlız tarz Heavy Trash olduğu için işimiz sert tonu olan davullarla.. Ama blues çalan davulcu arkadaşlarım genelde hiç bir davulda Ludwig kadar verim alamadıkjlarını görüyorum.. Ama Ludwig burda satılırmı fiyatı nedir bilemem.. Bunun dışında tonuna hasta olduğum Modern Jazz davulcusu Carl Allen, Dave DiCenso ve Randy Jones DW kullanıyorlar.. Ama yine bu davul hakkında da fiyat ve satış konusunda bi bilgim yok bu iki markayı bence bi araştır derim.. Daha sonra Yamaha'da karar kılarsan yine sen kazanırsın...
  • UglyKidJoe • 1 Haziran 2005 00:18 • #469748
    DW çok bomba bişi. onu almaya imkansız para yetişmez. eminim ki en düşük serisi 1500€ dan başlıyordur.
    bi de bu istanbul sultandan ben sipariş ediyorum bi türlü gelmiyo. bana satmıyolar herhalde o zili :) methini çok duydum ama hiç kullanamadım.
    istanbul sultan kullananlar nasıl acep bu zil? eminim ki iyidir de siz kaç yıldız verisiniz? (beş yıldız üzerinden)
  • C-None • 2 Haziran 2005 19:08 • #470121
    1-bursaya hiç gitmedim
    2-istanbul ürkütücü değil, çok özledim :(
    3-alchemy rules!!