Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

düş sokağı sakinleri sevmeyenlere

• UglyKidJoe • 31 Mayıs 2005 23:56 • #469743
    bir sivil toplum örgütü oluşturmaya aday bir topic oldu bu galiba.
    düş sokağı sakinlerini sevmeyenler örgütü olsun adı da.
  • bigbooots • 1 Haziran 2005 00:03 • #469746
    koloni kurun..
  • ibanetze • 1 Haziran 2005 00:15 • #469747
    seveceksiniz tabi :) biz kim için yazıyoruz bu yazıları,sizin için... gençler görsün,örnek alsınlar,guns sevsinler,ağlasınlar,dont cry çalmaya başlasın sonra,aaaaah ulen guns n' roses ne vardı dağılacak,bırak abi yav beş dakkada dert sahibi yaptın beni durduk yere :D
  • UglyKidJoe • 1 Haziran 2005 00:18 • #469749
    ben kendim olmuşum koloni yaw
  • UglyKidJoe • 1 Haziran 2005 00:50 • #469759
    eveeet seans başladı!!

düş sokağı sakinlerini sevmeyen?

artırıyorum , ordan bi bey artırdı evett

yokmu artıran?
  • ibanetze • 1 Haziran 2005 01:07 • #469767
    seviyorum beeee heheheyt

seviyorum :(
  • KILLER • 1 Haziran 2005 15:15 • #469825
    ...

grubu sevmiyebilirsiniz ama bu şekilde aşşağlamak kendinizi aşşağlamaktan farksızdır o adamlarla konuştun mu hiç konserini vb. bişeyini izledin mi de bu yargılara varıyosunuz bunu anlamadım düş sokağı kadar özel bi grup yoktur yazılan sözlerin hepsi içten ve yaşanarak yazılmış sözlerdir sözleri gerçekten anlayıp dinleyen bi insan zaten bu şekilde konuşmaz git grubu biraz daha araştır grubu müzikal anlamda eleştirmişsin ve ders alan çocuklara benzetmişsin ozaman onların sololarını sololardaki acıları dinle ayrıca grubun üyelerinden biri olan murat yılmazyıldırım ın kimse müziksel kişiliğine laf edemez çünkü kendisi yaylı enstürmanlar hariç her çalgıyı çalan bir insandır önce kendine bak sonra eleştir bilip bilmeden laf olsun diye yazılar yazma
  • Rebelfire • 1 Haziran 2005 15:24 • #469829
    ...

ya sevmiyorsan sevme kimse sana sevdirmek zorunda değil..ama sevmiyorsan dinleme topiclerine yazma niye gelip ayrıca bi topic açıp aşağılamaya
    çalışıyorsun ya?hem sevmesen bile biraz saygı duymaya çalış bence..
  • gizem_cobain • 1 Haziran 2005 16:02 • #469831
    birilerinin arkanda durmasını beklemek için açtıysan bu topic i,kapatman en mantıklısı olacaktır..

artı elemanların saçı sakalı var diye pis mi oluyolar var mı böyle bişey ya?
  • zebra • 1 Haziran 2005 16:18 • #469835
    Bence arkadaşın akşam canı sıkılmış ortaya laf atmış bizde atlamışız işte:)))