-
heh heh. çok eğlenceli yaaaa
ehue
siz magazin olmuşsunuz insanlar.
abi abi yazılar yazmışsınız ne güzel yahu. gençler başkaldırı yapıyor.
duuuur sen durr daha bisürü yem atıcam. balık adamları beklerim
çok eğleniyorum çook :)
-
ya ben böyle bir siteye üyemiyim hatırlamıyorum ama mail yollamışlar az önce emin olun ben oy vermedim :D
RockDiyari.Com - Türkiye'nin Rock Diyarı - Klip, Mp3, Forum, Sohbet, Muzik, Biyografi, 1059 kisinin oy kullanarak katildigi ankette "dus sokagi sakinleri" grubu rockdiyari.com uyeleri tarafindan turkiyenin gelmis gecmis en iyi grubu secilmisitir.
Gruplar ve sanatcilar ile ilgili yorumlar yapmak, klip indirmek ve sanatcilar hakkinda bilgi almak icin sitemizi ziyaret etmeye devam ediniz..
www.rockdiyari.com Türkiyenin Rock DiyariTürkiye'nin Gelmiş geçmiş en iyi grubu?
Düş Sokağı Sakinleri 51.09% (541)
Moğollar 6.89% (73)
İhtiyaç Molası 0.19% (2)
Kargo 2.55% (27)
Pentagram 10.39% (110)
Bulutsuzluk Özlemi 8.69% (92)
Mor ve Ötesi 7.55% (80)
Mavi Sakal 1.70% (18)
Kurban 2.27% (24)
Ezginin Günlüğü 3.59% (38)
Duman 5.10% (54)
Vega 1.98% (21)
-
ooooo tüylerim tiken tiken oldu :)
RockDiyari.Com a tebriklerimi sunarım.
hayırlı olsun!
-
en başta düş sokağını çok severim hoşuma giden şarkıları var gitarları ve sözleri gerçekten çok güzel ama bu anket bana pek inandırıcı gelmiyor düş sokağı belki 1. olabilir ama bu kadar far atması neredeyse imkansız pentagramı geçmiş bi de 430 oy fark atmış gerçekten inanılmaz bi anket oy verenlere allah yardım etsin :):)
-
elalem de senle eğleniyo :) merak etme..
-
bi yanlışlık olmasın abi yav,belki anket düş sokağısakinlerisevenler.nette falan yapılmıştır yoksa hakkaten neler var daha alla alla
-
al bi de burdan yak :)
-
BB King de kokocu ! :d
-
ya valla ben şimdi düş sokağı semeyenleri eleştircek ya da kawga edicek diilim sevmeyen sevmez herkesin kendi görüşü..ben seviyorum adamlar iyi müzik yapıyolar bence bazen rahatlatıyo bazen bunalıma sokuyolar ama:) dinliyorum ve seviyorum
-
ya yavrucum bırak sen düşünenleri gel morg'a üşüyelim biraz..