-
feridun düzağaç
bak güzel kardeşim
feridun düzağaç ın şahsiyeti müzikal kabiliyetine değil lafım. ki olamazda zaten kendini ispatlamış bu konuda. ancak ses olarak resmen hayal kırıklığına uğradım. hakikaten çok kötü bir sesi vardı.
ona bakarsan mesela kel alaka konuya ama kibariye nin sesini kim beğenir onuda merak ederim.
-
feridun düzağaç
yahu bıraksanızı siz adamı niye tartışıyorsunuzki?
şimdi o film çekimleri ile uğraşıyor
diptemisiniz
sondamısınız =)
-
kendisine site yaptığımız için bizzat tanırım...mikrofonsuz da dinledim..evet canlı çok iyi değil ama iyi..bu arada besteleri de sözleri de takdir edilesi; şaşırılası...bir tek şarkısı vardı ki hakkaten kaset dolsun diye yaptığını düşünmedim değil ama bu konuda kesinlikle eleştiri kabul etmeyip "onu ben kendime yazdım; bir kere daha dinle seveceksin" dediydi:)))
sevmedim...
-
ne güzeldi sitesi,şarkılarının notaları bile vardı,niye kapattı anlamdım ya,ben hergün girerdim o siteye zamanında...
-
feridun iyidir...
-
Bizim okula (vefa) geldi geçen sene, çok dinlemem ama canlı performansı iyi adamın. TV'de kötü gelmiş olabilir.
-
iyidir ama ben nedense şarkılarına pek ısınamıyorum..basit geliyo belki de..ama severim bazen dinlerim de bilmem..bir kuş konsa badi parmağıma felem basit geliyo..diğer şarkılarından bir çoğu da..ama alev alev mesela çok severim onun yeri ayrıdır..
-
ya iyide kardeşim bende de kulak var allaaşkına yaa
-
şöyle bir şey var harunda da mesela..tv de eğer konser ortamı değilse yani bir yere konuksa sesi ayarlamak çok zor yani ne rock a uyarlayabiliyorsun sesini ne de kısık söyleyebiliyosun..boğulup gidiyorsun sonra..ortam küçük oluyo çünkü..evde bir şarkı söylemeye çalışın mesela..komşular duyarsa rahatsız olurlarsa endişesiyle söyerseniz aynı şekilde size de oluyo..ama konser ortamında mesela harun un çok güzel performansı..feridun düzağaç ın da gayet iyi..daha bir çok örneği var mesela kurban..onda da bu şekilde..yani bu normal bi durum..
-
yaw niye harunu örnek verip duruyorsun, hem topicle alakası ne, harun harun haru, hay harun ........ töbe töbee..