-
2 konserine gittim.. birinde sesi kısılmıştı :) ona rağmen süperdi! şarkı sözleri ve onlara yüklediği sesindeki anlam bitiriyo beni :) çok da iyi bir insan...
-
cc_baran kör müsün sırf böyle demeyin diye kurban ve daha bir çok grup ve sanatçı dedim ya manyak mıdır nedir senle mi uğraşcam bea!baş belası
-
türkçede anlatım şekillerinden örneklendirme vardır bilmiyosun herhalde düşüncenin kabul edilmesi için örneklerle kanıtlarsın..sırf harun desem içim yanmıcak of nese ya ne diyorum ben senle mi uğraşcam..
-
yuuuh sen ezginin günlüğü şarkısına basit de bi de git sonra laev alevi daha üstün tut,arkadaş sen imgelem diye bi şey duymadın heralde o adamlar o şarkıyı ilk okul şarkısı diye yapmamışlardır emin ol ve de şarkıyı dinlerken biraz daha derinlere bakmaya çalış,yani "aşkın şarabı" geçince şaekıda,onu aşkın sahip olduğu şarap olarak mı algılıyosun töbe töbe :D
-
bence adam gerçekten yürekten söylüyo o şarkıları,zaten 37 yaşında adamın saçlar ağarmış,yüzü yıpranmış,omuzları da çökmüş...çok acı çekmiş belli yani bi tarafından yazmıyo "hey uçak beni de al,beni de" diye
-
ben garip bi biçimde nefret ediyorum onadn..
gördüüm an bogasim geliyo..
o ne ya ölyle,miymnti,uyuz,sinege benzeyen bi adam..
gecen sene bizim lisenin festivaline gelmisti,o zaman gördüm onu.
1yy,konseri seyretmedim bile,gittim arka bahcede oturdum..
-
-
cık cık... yazık etmişsin kendine :)
Affedilmeyen'e sonuna kadar katılıyorum. canlı performansı albümdeki kadar iyi değil! (nokta).
Bu arada 'Düşler Sokağı' nı hem Feridun Düzağaç'ın zannedip hem de beğenmeyen arkadaşa... :Pp