Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

feridun düzğaç

• dss_scream • 4 Haziran 2005 09:12 • #470528
    2 konserine gittim.. birinde sesi kısılmıştı :) ona rağmen süperdi! şarkı sözleri ve onlara yüklediği sesindeki anlam bitiriyo beni :) çok da iyi bir insan...
  • mor_ve _ötesi • 4 Haziran 2005 11:37 • #470534
    cc_baran kör müsün sırf böyle demeyin diye kurban ve daha bir çok grup ve sanatçı dedim ya manyak mıdır nedir senle mi uğraşcam bea!baş belası
  • mor_ve _ötesi • 4 Haziran 2005 11:39 • #470537
    türkçede anlatım şekillerinden örneklendirme vardır bilmiyosun herhalde düşüncenin kabul edilmesi için örneklerle kanıtlarsın..sırf harun desem içim yanmıcak of nese ya ne diyorum ben senle mi uğraşcam..
  • ibanetze • 4 Haziran 2005 16:13 • #470571
    yuuuh sen ezginin günlüğü şarkısına basit de bi de git sonra laev alevi daha üstün tut,arkadaş sen imgelem diye bi şey duymadın heralde o adamlar o şarkıyı ilk okul şarkısı diye yapmamışlardır emin ol ve de şarkıyı dinlerken biraz daha derinlere bakmaya çalış,yani "aşkın şarabı" geçince şaekıda,onu aşkın sahip olduğu şarap olarak mı algılıyosun töbe töbe :D
  • ibanetze • 4 Haziran 2005 16:18 • #470572
    bence adam gerçekten yürekten söylüyo o şarkıları,zaten 37 yaşında adamın saçlar ağarmış,yüzü yıpranmış,omuzları da çökmüş...çok acı çekmiş belli yani bi tarafından yazmıyo "hey uçak beni de al,beni de" diye
  • zennon • 4 Haziran 2005 16:58 • #470575
    ben garip bi biçimde nefret ediyorum onadn..
    gördüüm an bogasim geliyo..
    o ne ya ölyle,miymnti,uyuz,sinege benzeyen bi adam..
    gecen sene bizim lisenin festivaline gelmisti,o zaman gördüm onu.
    1yy,konseri seyretmedim bile,gittim arka bahcede oturdum..
  • gitarTELi • 4 Haziran 2005 16:59 • #470576
    feridun iyidir...

efet..
  • souls_for_rent • 4 Haziran 2005 19:52 • #470607
    cık cık... yazık etmişsin kendine :)

Affedilmeyen'e sonuna kadar katılıyorum. canlı performansı albümdeki kadar iyi değil! (nokta).
    Bu arada 'Düşler Sokağı' nı hem Feridun Düzağaç'ın zannedip hem de beğenmeyen arkadaşa... :Pp