-
4-5 tane ''armut'' bi grup kurmuş adı da hepsi olmuş..ne bu yav her yerde bunların sesini duymak zorundamıyız?zaten içlerinden biri christina aguilera'ya benzettiği iğrenç sesiyle tiskindirdi beni..bu tip işkenceler ne zaman sona ericek??
-
bende sana soruyorum.............. NE?
-
bu grup salak da tutup bunlara "türk işi r&b" diyip ülkemizden böyle grup çıkmasıyla övünenler daha salak bence.
ebru çapa bile övüyodu bunları.ben de ebru çapa yı doğru düzgün zevkleri olan biri sanardım.yanılmışım.konuyu nereye götürdüm ya
-
hala anlayamadılar bizimkiler. hiç amerikalılar türk sanat müziği yapabilir mi? bence türkiye'den r&b grubu falan çıkmaz. biraz kendi işimize baksak çok daha iyi olur. üstelik madem yeteneksizleri çıkartacaksınız bari güzel olsunlar, suratlarında kalıp gibi makyajla çıkmasınlar her yere...
-
Bilmem ama benim hoşuma gitti şarkıları özellikle yalan adlı şarkıları ne biliyim zevk meselesi
-
Rezil bir grup daha. Spice Girls gibin bişey. Bunlar da manga(manda) gibi "Türkiyeye yeni müzik türü getirdik" diye atıldı ortama. Zaten bi enstürman filan çaldıkları yok, salak salak vokal yapıyor hepsi. Sesleriyle de bayağı oynanmış gibi geldi bana. Herneyse, dandik ve ötesi işte:P
-
Dİnle de kuss ıyy
p_L_a_C_e_B_o
-
hepsi harcanmış dört yetenkli kızcağaz topluluğudur.
-
bende açıştım buna benzer bişi millet çok az bişi yazmıştı.. bende sevmiyosunuz da yazmıyosunuz di mi demiştim evet demişlerdi. rahatlıyıp, oturmuştum... korkmayın tutmaz bence.. bunlar bole göt-göbek açıkta dansettikleri sürece sadece ülkem abaza güruhu izler bunları... tırsmayalım yani:)
-
adam açıkladı yaaa!! :)