-
ya abi kop git. manga özellikle konserlerinden önce linkin park dinletiyo da benzemediklerini anlasınlar diye. ilk dnleyişte bi LP'ci olarak ben de yadırgadım manga'yı. ama dinledikçe anladım ki yok hayır lp esintisi var. ama özentilik yok. ben onlarda korn'u görüyorum dream theatre'yi görüyorum . onlar özgün.
-
Ya, arkadaşım sen "i"lerı yazmakta bi zorluk filan mı çekiyorsun? adam gibi yaz şunları. Eğer "i"lerı "1" yazıyorum, çok şekil oluyo sanıyorsan söyleyeyim:
-Olmuyo
-
i ve 1 hakk1nda önemli
bilerek yazm1yoruz ben de düzgün yazmak için notepadde yaz1p buraya yap1st1r1yorum normalde... neden bilmiyorum ama googleda da böyle arama yap1yoruz, ayr1ca ş harfi de _ olarak, ğ de boşluk olarak çıkıyor (burası copy pastedi)haksızlık etme de... garaj bekçisi eski model google toolbardan dolay1 oldgunu söledi ama ben yüklememistim.. her neyse yani karizma amaçl1 degil.
-
i ve 1 hakk1nda önemli
güzel şarkıları var.mete ozgencil gibi harika bi söz yazarındanda şarkı almışlar..her yeni çıkan şeyi niye batırmak istersiniz ben de onu anlamam...
daha iyisini yap ilk once de konuşmaya hakkın olsun...yok ben dinleyiciyim diyosan o zaman da diğer dinleyiclilere saygın olsun.
-
i ve 1 hakk1nda önemli
bravo thriller.ben başarısız bulsam da,yok aptal yok o.spu gibi laflar etmek çok denyoca.kötü söz sahibine girsin.
-
i ve 1 hakk1nda önemli
uleeen onlara kötü laf denir mi be :P