-
ne yani şimdi o gay diye biz onu dinlemeyelim mi?
-
biliyorum
seviyorum
dinliyorum
:)
-
biliyorum ama dinlemiyorum işte.
-
Y tanıyorum çok kötü değil ama pek sevmem tarzdan kaynaklanan bişi olsa gerek
p_L_a_C_e_B_o
-
Adamın kaburgaları gözüküyo zayıflıktan..hemen yapıştırmışlar öldü damgasını.."on the radio" şarkısı bir numara.."dejavu" insanı alıp uzaklara götürüyo..garip biri..
-
ilk albümünden beri çok severim kıyak cocuk. bir iki konser şeysi verdi buralarda bulundum bende oralarda. aslen brass olayındadır arkadaş. hatta birilerinin arkasında çalmıştı ama ben unuttum zatı muhteremlerini. ancak sadece elektronik müzik olarak nitelendirmek çoook yanlış olmaktadır kendilerini sebebiyse bir çok canlı saz kullanmasıdır albümlerinde dolayısıyla iyi bir müzisyen olrak nitelenir kendileri bu hakkaniyette.
selametle..
-
tanırım tabi ki de hatta PYTON muydu neydi öyle bi albumunu dinlemiştim güzeldi zaten 100 kere istanbul a geldı gitcektım valla neredeyseeeee
-
(seni kutluyorum bacalipso. milletin dinlediği, tartıştığı müzisyenlere bakıyorum da, acaip standart. bu nedenle açtığın topik yüzünden seni kutluyorum. hayır adamlar çok olağanüstü tipleri dinliyolarmışçasına bir de birbirlerine "biip" atıyorlar bu da beni deli ediyor.)
ben tanıyorum. aha bu da barnah.
ama sevmiyorum
-
biliyorum hatta tapıyorum..hele far away sözler,müzik tek kelimeyle muhteşem !!!!!!1
Far away, once so close
But now you're far away
You're still here with me
But not like yesterday, so far
Far away, I hear you breathe
But you're so far away
Once so colourful
But now all turns to grey, so far
It's oh so strange
When centimetres feels like miles
Seconds like hours
Now it's true love has died
No more roads left to try, far away
Far away, long ago
When love was here to stay
Now it's gone
It doesn't matter what we say, so far
Every word is like a knife
But the silence cuts you twice..............
-
yalnız tapıyoruz dedik ama son album ııh..nerde tatoo whiskey...