-
petrucci aynı anda kendi solo albumunu cıkardığı icin octavariumdaki petrucci eksikliği cok normal. buna rağmen album cok guzel. albume sıradan diyenlerin cok severek dinledikleri diğer şeylerin sıradanlıklarını da bi sorgulamalarını tavsiye ederim.
-
dur dur yine bir garaj klasiği BOK ATMALAR BAŞLAMIŞ!!! hemen dinlicem yeni albümü format falan attım dinleyemedim geliyorumm bekleyin bay ÇOK YÜKSEK MERCİLER?!!!
-
en sevdiğim gruplardan birine neden bok atayım ki, sizin eleştri anlayışınız bunu kaldıramamış sanırım.
albümün sıradanlığı ve "aceleye gelmişliği" kenara atılamaz. bunu anlamak için de yüksek merci olman gerekmiyo zaten.
albüm dediğim gibi beni dinleikçe daha bi sarıyo bu da ayrı konu.
-
yaa burada açılan başlıklarda genelde ''metallica ya bok atan adamlar'' boy gösterdiği için arkadaş yaptığımız eleştirileri bok atma olarak anlamış
-
bu arada petruccinin yeni albümünü dinlemediyseniz mutlaka dinleyin. özellikle "wishful thinking" çok güzel bi majör şarkı. aklıma gelmişken vinnie mooreun "from now on" şarkısı da çok güzel.
-
valla bu albumde bi Tek "panic aTTack" SharkıSına biTTim
-
zaten bu albümün çok iyi olmaması, petrucci ve labrie nin solo albumlerine kasmaları, nerdeyse petrucci den eser yok octavarium da. çoğu şarkılarda klavye dominant. ama dinliyoruz genede, severiz dt yi