-
Dinleyip te beğenen varmı? Bence tam bir facia. Önceki albumlerle kıyaslanırsa bu grup artık albüm yapmasın, Metallica coverlamaya devam etsin. Çok acı :(
-
Ya olmaz öyle şey yapsın yapsın ebnce istisnalar kaideyi bozmaz ama parçaya gelince bencede tek kelimeyle faciaa
-
yaa böyle album olacaksa hiç olmasın, giriş parçası This Dying Soul un aynısı. Adamlar iyce kendini tekrar etmeye başladı. Bu adamların yarım saatlik parçaları dinlenirken yaptıkları 7-8 dakikalık parçalar katlanılmıyor artık
-
hacı sen satın mı aldın albümü internetten mi indirdin?internette octavarium kolpaları dolanıyo,james labrie nin solo çalışmalarını octavarium diye kakıtıyolar haberin ola..!
-
netten indirdim baba ama james labrie nin albumüde var bende. Orjinal Octavarium olduğuna eminim, şarkı süreleri falan tam tutuyo ve kendi sitelerinde bi ara koydukları sample larla uyuşuyo. Bu arada James in solo çalışması çok daha iyi olmuş onuda belirteyim.
-
:)yok daha neler..yaw ben sample ları dinlemiştim iyi gibiydi,TOT a benzemiyodu ama..neyse ben albümü tam dinliyim sora yorum yapayım..
-
valla ben TOT yi fazla sevmem ama onu mumla aratır bu album bence. tabi sevenide çıkacaktır ama. ben sonuçta yorum alayım diye yazdım buraya.
-
bi müzik grubundan onceki albumlerine benzer işler yapmalarını beklemek çok yanlış bence. dream theater surekli kendini tekrar ediyo olsaydı eminim eleştirilerimiz daha ağır olurdu.
-
albüm son derece vasat.son 24 dakikalık octavarium adlı şarkı ve answer lies within'e rağmen çok sıradan. albüm resmen progresiv değil ve bu çok sinir bozucu. albümü her dinleyişte biraz daha sarıyor ama bu sıradan olduğu gerçeğini değiştirmiyo bence.
gerçi ToT'dan daha dinlenilesi br albüm olmuş. ama ne portnoydan bir şeyler görebiliyoruz ne de petrucci'den.
yoğun muse ve pnik floyd etkilenimleri de cabası. tamam insan dinlediği şeyden etkilensin ama kopyalamasın di mi?
albümün giRiş parçası this dying Soul'a falan benzemiyo, sadece geleneksel bi şekilde devam eden "bir önceki albüme gönderme" olayı var orda. bu albümde daha önceki albümden bi şarkıya benzeyen bişey varsa o da In the name of god'ı andıran Sacrificed sons'dır.
dediğim gibi dinlenilebilitesi çok yüksek ama bir o kadar da SI-RA-DAN.
-
ya yapmayın ya daha dinlemedim ama ağlıcam bu nasıl yorumlar böyle,tottan sonra dedim,hadi dedim,koçlarım dedim ama neyse..