Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İzmirdeki Kilise Sokağındaki Tipler

• Darkflames • 11 Haziran 2005 21:01 • #472061
    Bu foruma sadece izmirde yaşayan ve o sokağı bilenler yazsın!!!

Ya o sokağı bir yandan sevdim bir yandanda nefret ettim

sevmemin sebebi istanbuldaki arka sokağı hafiften andıryor olması

nefret etmemin nedeniyse ordakilerin sana tiptip bakıyor olması ve yaş ortalamsının düşük olaması
    genelde 90lı veletler var

ama yinede ortam kötü sayılmaz
  • blabla • 12 Haziran 2005 22:56 • #472276
    yaa eskiden herşeyin bi usulu vardı..orası iyice bozuldu..bi kere sürekli sinyal yapan tipler..ve gerçekten de tip tip bakarlar..konuşmak yemez geçerken laf atarlar..veletler belli bi saatte gidiyo aslında ama..onlarında yapabilcekleri bi alternatif olmadığı için ordalar işte..
  • gomcabbar • 12 Haziran 2005 23:03 • #472278
    ben ordaki 90 lı veletlerden çok karakolun duvarının dibine tüneyen şarapçılarını otçularını bilirim.
  • blabla • 12 Haziran 2005 23:20 • #472281
    o sokağı mahveden o insanlar zaten..gençlerden çok alkolik sokak insanları var artık orda..bu da rahatsız edici..gündüz sarhoş muabbeti..çok kötü..
  • oqz • 12 Haziran 2005 23:23 • #472282
    genelde 90lı veletler var

ya genelleme yapmasak?
  • düşyılmaz • 13 Haziran 2005 00:21 • #472290
    şunlara bak.. geçmişten eskiden söz ediyorlar.
    sanki 30 yıl evvel ki sokakla bu günü karşılaştırıyorlar da, eskiden böyle değilmiş.yok veletler mahvetmiş.
    sizin veletlik zamnlarınızda böyle değilmiş belli de, veletlere böyle hitab ettiğinize göre, veletlik mertebesinden henüz ayrılmışsınız..
    başlık sahibi arkadaş da, istanbula benziyor diye izmirin bir yerini sevmiş.
    tööbe!

veletler yesin sizi :)
    onlar hiç değilse yontuluyor,yontulabiliyor.
  • blabla • 13 Haziran 2005 01:41 • #472310
    ben bi genellem yapmıyourm zaten arkadaşlar..sadece benim eskiden kastım..en azından bundan bi kaç sene öncesinde böyle diildi..yani kastım 90 -80 muabbeti değil ki ben bu muabbeti yapmadım zaten..şuan orda genç insanlar değilde böyle otçular ve sokak insanları takılıyo..önceden hep gençler vardı..
  • ner • 13 Haziran 2005 04:20 • #472330
    onlar hiç değilse yontuluyor,yontulabiliyor.

velet yontmak iyi değildir. veletlerin o uçsuz bucaksız esnekliğinin yontulabilmesi hele, hiç iyi değildir
    sonuçları için (bkz:zalim dünya)
    gerçi yazılanların gerisine hak veriyorum. zaman görecelidir, kafaya takmaya değmez(gerçi 50 yaşıma gelince görürüm ben kendimi, ama neyse(kendi kendime laf sokup birilerinin buna inanmasını beklemek, ne kadar acınası...(hala devam ettiriyorum(bırakmak işime gelmiyor(monoloğa çevirmemek lazım olayı (yeteeeeeeerrrrrrrrrrrrrr)))))) (saydım, öyle kapattım o parantezleri:P)
    neyse.
  • klavyeci • 13 Haziran 2005 13:18 • #472357
    zzz...
  • mor_ve _ötesi • 13 Haziran 2005 14:54 • #472376
    düşyılmaz helal olsun!ben de profildeki yaşımı 90 lılar kaç yaşında oluyor?16 mı? hah bn de öyle yapiim protesto olsun :D ne alaka abi hepiniz bi aralar velettiniz..ya da velet değildiniz ama velet gibi gösteriyodunuz..ya da velet yaştaydınız ama aklınız yüksekti!şimdi ne alaka veletlik yaa size de yapsalardı hoşunuza gider miydi?siz de velettiniz.. o zaman gesemicek miydiniz? eve mi kapancaktını?herkesin hakları vardır senin olduğn kadar onlar da istediği yerde gezebilir isterse gelir evinin bahçesinde gezer senin..tip tip de bakar..çünkü sana bi kere bakana sen de neden bakıyo manasında daha da tip bakarsın aslında tip bakan karşı taraf değildir sensindir!karşılıklı bakışırsınız yani tip tip..nese ben konuyu aştım daha bu sabah döndüm izmirden ama orayı görmedim heniz naaparsın tanıdığın olmayınca izmirde öyle zevkini çıkaramıyosun pek..gesemiyosun yani..