Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İzmirdeki Kilise Sokağındaki Tipler

• pesimist • 18 Temmuz 2005 21:48 • #478704
    o sokağı görmedim ama istanbul arka sokağa benzediğini söylediğin an o sokaktan tiksindim...
    demekki o sokaktada alkolik, hayattan beklentileri olmayan, amaçsız, sinyalci, ÖZENTİ tiplerle dolu...
    taksim arka sokak iğrenç bir yer...
    sevgilimle yolumun oradan geçmemesi için elimden geleni yaparım...
    yolu 5 km uzatırım genede oradan geçmemeye çalışırım...
    nede olsa b.ka basılmaması gerektiğini biliyoruz...
    ve o sokağı b.k götürüyor...

saygılarımla
    pesimist
  • Darkflames • 19 Temmuz 2005 00:07 • #478719
    hımm zevk meselesi dostum
    sen kesin caravan ıda sevmiosundur alla bilir
  • cobainbass • 19 Temmuz 2005 02:25 • #478732
    hadi kız ordan sacmalama ben 14 yıldur bass gitar calarım bi kere olsun gitmedim orda tiplerin yuzde doksanı özentidir......işim bile olmaz
  • cc_baran • 19 Temmuz 2005 15:46 • #478769
    Bilmediği mekan kalmayan ortam zibidilerine uyuzum.
    Muhabbete bak hayret yaa.

Veletler s..sin seni Darkflames..
  • gokcen • 21 Temmuz 2005 20:24 • #479053
    olayı annamadım ama dediin gibi olsun barancan kardeş
  • coke-man • 21 Temmuz 2005 22:34 • #479074
    aahhh ahhh nerde o eskinin baba black metalci abileri nerde şimdiki kilise sokağı müdavimleri.çok değil bundan 6-7 yıl evvel ne efsaneler görmüş bir sokaktır orası.o kilise blacker abilerin az mı şarap şişeli,kundaklama eğilimli olaylarına şahit oldu.peeeeeyyyhhhh!!!!
  • çatapat • 22 Temmuz 2005 00:22 • #479079
    zaaten oturtmuyolar artık...gelip kaldırıyo üniformali tipler
  • nick mason • 22 Temmuz 2005 00:24 • #479080
    Bi aralar biz de arkadaşlarla orada az takılmadık ama sonradan anladım ki oraki tiplerin çoğu gerçekten beş para etmez.

Hepsi öyle demiyorum ama çoğunluk hiç bir işe yaramayan insanlardan oluşuyor.Kesinlikle gereksiz bir ortam bence...
  • çatapat • 25 Temmuz 2005 13:02 • #479482
    valla nie gereksiz onu anlamadim?5 parasız kaldığımız günlerde yazın sıcaktan kışın soguktan az korumadı orası bizi...yazın gölgesi olur kışın ege sistemin önüne çömersin rüzgarı soğuğu keser...gereksiz olan mekan değil takılan öküzler olabilir ki ben çok bi öküz de görmedim orda açıkçası bi ati dayımız vardı şarapçımız o da öldümü kaldı mı noldu bilen yok...bir şairimiz var arada gelir...gerisi de aynı alsancak takımı yani...alsancakta ne kadar öküz varsa orda da o kadar var...oranın alsancak ın geri kalanından ne eksiği ne fazlası var...hayır kesinlikle de gereksiz değil...seviyorum orayı artık oturamasakta...
  • çatapat • 25 Temmuz 2005 13:02 • #479483
    valla nie gereksiz onu anlamadim?5 parasız kaldığımız günlerde yazın sıcaktan kışın soguktan az korumadı orası bizi...yazın gölgesi olur kışın ege sistemin önüne çömersin rüzgarı soğuğu keser...gereksiz olan mekan değil takılan öküzler olabilir ki ben çok bi öküz de görmedim orda açıkçası bi ati dayımız vardı şarapçımız o da öldümü kaldı mı noldu bilen yok...bir şairimiz var arada gelir...gerisi de aynı alsancak takımı yani...alsancakta ne kadar öküz varsa orda da o kadar var...oranın alsancak ın geri kalanından ne eksiği ne fazlası var...hayır kesinlikle de gereksiz değil...seviyorum orayı artık oturamasakta...