Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Altınızda kim kalsın istersiniz ?

• Ktulu • 12 Haziran 2005 11:19 • #472167
    depeche mode...dave gahan abimle bakkala giderdim sabahları =)

Vay be orjinal cevaplar da geliyomuş demek ki :)

Benim alt dairemde kimse kalamaz çünkü altımızda daire yok :D 14 katlı apartmanın 1. katında oturuyoruz :) Alt kat dükkan zaten. Zaten ben ünlü münlü istemem, ünlü olmak da istemem. Neden herkes bi şekilde rahatsız etsin ki? "aaa bu o bilmem kim değil mi" diye fısıldayıp uzaktan çaktırmadan size bakan insanlar ... ıyyyyyykk

Bazı ruh hastaları da bunu egolarını tatmin etmek için istiyolar sonra sokağa çıkamıyolar bütün gün eve tıkılıyolar.. SOkaklarda rahat rahat dolaşamıyolar.. Yazık valla acıyorum, o insanlar hiç bi zaman benim gibi sahilde bisikletle dolaşamıycak, bakkala pijamayla gidemiycek, en paçoz haliye hiçbi yere gidemiycek..

Başkaları üst komşusu olup, onu rahatsız etmek için uğraşıcak. Ne anladım o hayattan... :)

• nazmiyyeaah • 12 Haziran 2005 12:36 • #472177
    Lim10um: karşı komşunun oğlu olsun :)))

altta kalanın canı çıksın :Pp
  • craSSa • 12 Haziran 2005 14:26 • #472188
    Bu aralar kimse kalmasın bizim altta çünkü babannem bizde kalıyor bir süreliğine. Biraz asabi ve rahatına da çok düşkündür :) Bastonunu döşemeye vurur durur kimse de birşey çalamaz aşağıda. Yardımcı baterist olarak işe yarayabilir aslında. İki bastonla pata küte girişir parkelere :P
  • metalism • 12 Haziran 2005 15:55 • #472199
    Yüksek ses metal müziğe katlanabilecek,gecenin bir vakti bas melodilerine aldırmayacak bir insan kalsın yeter...
  • wsc • 12 Haziran 2005 15:57 • #472200
    Altımda mı=)..........Roger Glover kalsın!!!!!!!!!!!!!!!
  • nirvana80 • 12 Haziran 2005 16:11 • #472202
    vallahi altımda amy lee kalsın ya sabaha kadar onu yoğururum
  • Antibiyotik • 12 Haziran 2005 16:12 • #472203
    altımda jennifer lopez kalsın.alt katta da john petrucci kalsın.
  • papiş • 12 Haziran 2005 16:35 • #472209
    jon bon jovi ya da tom keifer kalsın başka birini istemem. :DDDD
  • darkness_rebel • 12 Haziran 2005 18:09 • #472221
    abi oyle bir başlık atmışsın ki , ilk once şaştım da sonradan mesajı görünce çaktım :D (kafiyeli oldu... )
    valla ben Sertab Erener'in kalmasını isterdim , duvarların da ince olmasını :D
    bu arada ben yeniyim , selamlar herkeslere!
  • oRnİe • 12 Haziran 2005 18:42 • #472229
    hehhe harbiden başlığı görünce aklıma "altımızda olmasını isteyip ezmek istdiğimiz insanlar" gibi bişiy geldi hani sevmediğim bişiy yazıcaktım:)neyse ben gallagher kardeşlerim gelsin derim.heralde 24 saat kavga etmelerini dinlerdim.ya da baklava açardım onlara:)(sende yine oburluğunu belli ettin hehe:))