-
duman batuhan ya da manga cem olsa fena mı olurdu ama ben grup olaarak kurban ya da duman derdim yabancılardanda LINKIN Park ya da paul mccoy istersseniz apartmanda kiralık var:))))))
-
valla bizim apartmanda kobe ve o'neal otursa süper olurdu!!! beni potaya asarlardı paso arkadaş olmayı çok isterdim onlarla
-
valla bu soruyu nereye çeksen oraya gider..
ama çıkardığım iki anlama göre de angelina jolie kalsın altımda!!
apartmanda da olur, efenime söliyim gerçek anlamda da altımda kalabil.. öhöö pardon!!
-
avril kalsin!
son gunlerimi gerizekali amerikali ( pardon kanadali miydi? ( herneyse cok da onemi yok ) ) kizlarin boktan sesleriyle yasamak istiyorum...
dunyadan iice nefret ederek ayriliim bareghhh...
ama KORN kalirsa, pek de fena olmaz...
yanimda da SOAD kalsin!
sakallarini birbirlerine baglayip evden kacarim hhic olmazsa...
euheheuhue
turk gencligi cok bozulmus...
bizim zamanimizda GARAJ forumlarinda adam gibi yorumlar yapilirdi...
eksi-sozlukte bozuldu; garaj 'da bozulmus....
adam gibi mekan kalmadi...
bu msg'imda silinejek adim gibi eminim....
hade kendinize iyi bakin turk gencligi...!....
-
eski toprak belli..
eskilerden kim kalmış hocu?? :P
-
ulem bigbooots zorlayınca iyi şeyler çıkıyo senden :O)
-
hocam konuyu açsak biraz??
-
eyvallah da ben hoca değilim,önce hoca konusunu açıyım istersen,
hoca arapça "hace" kalimesinden gelir ve anlamı hac görevini yerine getirmiş demektir,yani hacıyla eş anlamlıdır,ben hacca gitmedim bu yüzden hoca sıfatını kabul etmiyorum...millet ibanetze yazıyo,sen de yazabilirsin,bi dene :)
neyse asıl konuda demek istediğimse,en sonunda senden tatlı bi espri duymak güzeldi :))
-
oysa ben seni hoca bellemiştim.. şimdi bu bana yapılır mı ibanetze sorarım sana!! bu arada iyi araştırmuşsın hoca kelimesinin gelmişini geçmişini tam tamına beş dakkada hem de, tebrikler..
-
ben edebiyat okuyorum ehehe.filolog olucam,yani dil bilimci sen sor ben anlatırım yani ki