Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

popülerlik arttıkça sertlik neden azalır?

• paradigm_shift • 14 Haziran 2005 21:36 • #472716
    topiğe gel!!! teccaül-i arif(böyle mi yazılıyodu lan?) yapılmış..bi ara "hayt dı dı hayt dı" diye nefes tıksırmalarıyle abik-gubik sesler çıkaran aczmendiler bile popülerdi..sertlik de olur..valla olur..
  • _betrola_ • 14 Haziran 2005 23:29 • #472766
    seni uyarıyorum bana bi daha "bıdık" deme..
    tamam 16yaşında olabilirim ama yeter be..
  • eTSuLu_aLBiNo • 14 Haziran 2005 23:38 • #472769
    ya benim arkadaşın ortaokula giden kızkardeşi 2-3 sene önce soad dinliyodu paso.belki hala dinliyodur bilemiyorum.
  • eTSuLu_aLBiNo • 14 Haziran 2005 23:40 • #472770
    o bıdıksın diyosa bıdıksın.tamam mı bıdık? :D
  • C-None • 15 Haziran 2005 01:39 • #472799
    popülerlik arrtıkça sertlik azalmazki..popülerlik kazanılana kadar baya bi vakit geçer ve yaşlanırlar ve bi bakarlar ki sert yapamayacak kadar yaşlnamışlar..öeee amma geyik yaptım..bu arada bu soruyu gayette çürütecek bir şey söylemek istiyorum..dream theater'in en "herkes tarafından bilinen, gereksiz derece popüler" albümü en sert olan Train of Though'tur. ayrıca St.Anger kanımca pek yumuşak bir albüm değil.aynı şekilde soundtrack to your escape'de öyle.daha vardır muhakkak.
  • Ktulu • 15 Haziran 2005 02:35 • #472805
    sdqantaris demiş ki:
    Ben 12 yaşında Queen, Iron Maiden, Metallica ve Annihilator dinlemeye başlamıştım. Ailede dinleyen birilerinin olması öyle bir durum yaratıyor sanki... Gerçi etrafımda da vardı insanlar dinleyen. Orta1'de. Ben biraz küçük başladım okumaya.

Koyu yazan yerle alakayı kuramadım?

• craSSa • 15 Haziran 2005 11:48 • #472821
    Dalga geçmeyin kızla. Bıdıksa bıdık nedir yani ? Pek çok bıdık tanırım ki bazı koca koca heriflerden daha çok saygım vardır. İşte betül o bıdıklardan............değil :D
  • craSSa • 15 Haziran 2005 11:49 • #472822
    Bana da yine güzelim demiş. Sadece teessüf ediyorum yoksa dalaşacaz yine.
  • craSSa • 15 Haziran 2005 11:58 • #472823
    Muhalefette gecikmedin bakıyorum Simsinan ;) Evet St. Anger yumuşak değil ama sert te değil. Sadece hazmı zor biraz. Nu-metal sertliği sadece. Soundtrack to your Escape ise bir death metal grubuna göre yumuşak sayılır bence. Artık In Flames'e metalcore diyenler var biliyosun. Nerde Deicide'ın sertliği, nerde In Flames.
  • physco_burock • 15 Haziran 2005 14:36 • #472841
    ya evet bu gerçek ama popüler ama müziğini ama hala aynı yapan gruplar da var megadeth cradle burzum falan bunlara örnek önemli olan bence popülerlik değil kişinin veya grubun müzik anlayışı... belli bir yerden sonra gruplar biraz daha yumuşuyor bu kesin metallica'nın ilk albümleri ile son albümleri arasında ki fark açık aynı şekilde anathema da örnek the silent enigma albümüne kadar doom yapan grup daha sonra clean vokale geçmiş müziklerinde de bir yumuşama olmuştur...