Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

popülerlik arttıkça sertlik neden azalır?

• _betrola_ • 15 Haziran 2005 20:46 • #472888
    ee GÜZELİM naber???

• punk_girl_punk • 15 Haziran 2005 21:14 • #472895
    bende 12 yaşındayken başladım
  • craSSa • 16 Haziran 2005 12:29 • #472954
    Aferin kanıtladın kendini.
  • _betrola_ • 16 Haziran 2005 12:43 • #472955
    bu konuda senle yarışamam ki..
    eheheh..
  • wsc • 16 Haziran 2005 15:04 • #472966
    çünkü türkler genel itibariyle pop sever bi millet...böyle illa herşeye hop hop oynucak ...böyle şarkı şıngır şıngır olucak falan iyiki de öyle valla her taraf rockçı metalci olmasın o zaman bizim bi özelliğimiz,bi güzelliğimiz kalmaz dimi=))
  • C-None • 16 Haziran 2005 19:16 • #473010
    türkler denmişken...pentagram demek istiyorum crassa'cım..
  • craSSa • 16 Haziran 2005 19:20 • #473011
    Eeee ne olmuş yani. "Pentagram" diyene kadar "Bismillah" de ki başındaki şeytanları at :D Çürümüş bu toplum...
  • superman • 16 Haziran 2005 22:29 • #473039
    "çünkü türkler genel itibariyle pop sever bi millet...böyle illa herşeye hop hop oynucak ...böyle şarkı şıngır şıngır olucak falan iyiki de öyle valla her taraf rockçı metalci olmasın o zaman bizim bi özelliğimiz,bi güzelliğimiz kalmaz dimi=))"

hiç bir zaman hop hop oynayan hatunlara kıl olmadım.eğleniyo işte yavrucak.ben asıl rock dinleyince adam olduğunu sanan rockerlara kıl olurum bir rocker olarak.rockerları hiç sevmem.rockerlarla arkadaşlık etmem.rockerların yarım yamalak hayat felsefelerini,skik ahkamlarını dinlemektense,tatlı bir tiki hatunun ayakkabı muabbetini dinlemeyi tercih ederim.çünkü rockerların muabbetleri boştur.tikilerinki de boştur ama eğlenceli olur,bunalımlı olmaz.tikiler kendini mal gibi boğmaz.

ha bunları neden mi yazıyorum.elimizden 4 tane davulcu geçti"abi ben iyi çalarım,sağlam rocker ım" diyen.bunlar ota buna çamur atmaktan geri kalmadıkları gibi,bizi çalmaktan geri bıraktılar.bi de ukalalık edip tepemize çıktılar.

"çünkü türkler genel itibariyle pop sever bi millet"

türkler pop sever değil,kendilerini sivilceli veletler gibi bunlaım triplerine sokmayacak kadar akıllı bi millet.o ayaklar isveçli ayağa,fin ayağa.

(ulan konuyla alakasız mı oldu ne)
  • Antibiyotik • 17 Haziran 2005 00:56 • #473059
    aslında olay türkler pop severle alakalı değil.bu ülkede milyonlarca rock,metal dinleyen var.gerçekten.yumuşamaya gelicek olursak hep bu Allah'ın belası firmalar yüzünden.ama artık sertlik olarak dipten bi dalga geliyo.yakın zamanda umarım daha da canlanır ortam bu konuda.
  • wsc • 17 Haziran 2005 10:19 • #473071
    sevgili ROCKER SUPERMAN;
    bildirmek isterim ki hop hop hoplayan insanlar hakkında kötü bişey söylemedim anlamak istediğin gibi anlıyosun ey insan!!bende kendisine ben rockerım diyenlerin harbi rock dinlediğine inanmam..tesadüfe bak...geçenlerde bi kız gördüm ayağında pumalar,gözünde ray-ban'ın böyle koca koca gözlüklerinden,pantolonunu ayakkabısının içine sokmuş ve üstünde de giydiği markanın EŞŞEK kadar arması olan bi t-shirt giymiş,sorsan bi metallica,bi de envai çeşit nu-metal dinler bi tip;ben rockerım die ortalıkta fink atıyo...sen de bunlardansın heralde;tiki muhabbeti seni sıkmadığına göre??!!!bu arada kesin sen haklısındır baksana türkiyede pentagram albümü yalından daha çok satıyo(!)bunu mu demek istiyosun...?benim annem aslında deli gibi opeth dinler ama çaktırmıyo;benim yanımda sibel can dinliyo..vay be anneme bak..o neymişte benim haberim yokmuş...ya da ne annemi ya etrafımda bunun gibi birsürü örnek var.sen dinlediği müziğten utananlardan bahsediyosun heralde;)onlarla gerçek rock dinleyenleri ayırt edebildiğime eminim..gereksiz yere muhalefetlik yapma.