Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

barış için mi yoksa savaş için mi müzik?

• mario_mrln • 18 Haziran 2005 01:46 • #473267
    arkadaşlar tek bildiim şey tmm gercekten cok saglam konserler,görmedigimiz guruplar geliyo bu sene peki ama hangisi hangi amaçla oluyo bunların?tek bi pis amaç güden festival biliyorum o da rockn coke sadece evet hayalimdeki grup geliyo diye oluscak seylerden habersiz kac kişi gidecek acaba o festivale?kac kişi o festivalle birlikte ölcek acaba filistin de ya da ırak ta ya da sömürülmek için bekleyen türkiye den daha ne kadar sömürülcek bu festivalle.sonuçları düşnmeden hemen karar vermeyelim derim ben ayrıca yerli gruplarına sahip cık diye bosuna denmiyo ya da rock republic ler,rock istanbul lar boşuna yapılmıyo
  • sdqantaris • 18 Haziran 2005 01:49 • #473269
    Haklısın sen de. Uzun konu. Ben şimdi gidip bir yatayım. Yarın uykumu alınca uzun uzun yazayım. İyi gece.
  • pesimist • 18 Haziran 2005 01:53 • #473271
    bunlar çok doğru şeyler ama kime diyorsunki bunları...

MÜZİĞİN dili olmaz diyip milliyetine ana avrat küfreden SYSTEM OF A DOWN u kendine İDOL yapan yeni yetme beyinleremi...
    Ya da SERT ÇOCUK tribiyle DİNİNE söven MARDUK a tapan sığ, fikirleri olmayan, kişilikleri oturmamış insanlaramı diyorsun bunları...

MÜZİK müzik için yapılırsa güzeldir...
    amacında en ufak bir sapma olduğu zaman müzik olmaktan çıkıp İĞRENÇ bir şey haline gelir...

ve bu bahsettiğin konser amacından bayaa bayaa sapmış bir konser...

saygılarımla
    pesimist
  • mario_mrln • 18 Haziran 2005 01:56 • #473272
    işte arkadaşalar bizim duyarlılıgımız bu kadar müzik müzik diye deliriyoruz savaşa hayır diyen grupları dinliyoruz gösteriste evet abi savaşa karsıyız diyoruz ama uygulamaya gelince fıs şu anda 160 kişi dolaşıyo garajda ama kimse cıkıpta evet dogru ya da yanlış diyemiyo ne diyim daha
  • mario_mrln • 18 Haziran 2005 02:06 • #473273
    benim dedigim insanlar,umursamaz tavırda olup ulan yemişim ben grubuma bakarım gerisi umrumda degil kim ölürse ölsün diyen insanlar senin o dedigin müzik anlayış kavramı daha farklı bi konu sonuçta ki evet biri bişey belli olmadan türkiye katliam yaptı diyo biride alla ha küfrediyo ama onların bi kasedini ya da cd sini aldıgında bi insan zarar görmüyo rockncoke bileti aldınmı daha farklı sonuçlar oluşuyo benim bakış açım bu pesimist
  • pesimist • 18 Haziran 2005 02:39 • #473276
    bu konsere giden insanların bakış açısını göstermeye çalıştım...
    onlara pirim veriyorsun o dediğim kişilerin cd sini alarak..
    onlarda gelip senin ülkende bir festival düzenleyip senin kardeşlerine saldırıyorlar...

sözlerim senin şahsına değil...
    ama senden onlardansan evet...

saygılarımla
    pesimist
  • Narcoholic • 18 Haziran 2005 10:32 • #473288
    müzik savaşa alet edilmemeli asıl savaş o zaman çıkar sonra........
  • dexter_holland • 18 Haziran 2005 13:20 • #473303
    müzik müzik için dinlenir, barış ya da savaş benim umrumda filan değil. eğer müziği sözleri için dinlerseniz tabii o soad, marduk filan iğrenç gelir. bana ne ki adamların düşüncelerinden? sonuçta evelenecek değilim onlarla, dinlerim müziğimi hiç. de kasmam para nereye gidiyor diye. eğer rock n' coke a falan laf söylüyorlarsa yapsınlar daha iyi bir festival, düşünsünler herşeyi ona gidelim ama ellerinden adam gibi birşey gelmiyorsa, organizasyon yapamıyorlarsa ben giderim istediğim festivale. açıkçası bu festivaller yüzünden ölecek insanlar olduğunu da sanmıyorum. zaten kanıt görmeden de hiç birşeye inanmam...
  • calista • 18 Haziran 2005 13:25 • #473309
    bencede çok haklısın musıc musıc içindir ma bazen bazı şeyleri elştirmek içinde musıc yapılır mesela mor ve ötesi savaş için yapar aşıklar nefret için barış için yapar musıc herşey için yapılırr
  • erbil • 18 Haziran 2005 13:35 • #473313
    valla bunlar çok derin mevzuular. burada doğruyu yanlışı kısacık mesajlarla bulabilmemiz çok zor, hatta mümkün değil. ama yine de, garajda bunların da tartışılması çok güzel tabii.
    benim fikrime gelince; hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil. hepimiz bir şekilde kirleniyoruz, ne kadar duyarlı olsak da. ben mümkün olduğunca verdiğim paranın nereye gideceğini düşünmeye çalışıyorum. ama kimi zaman tüketmek istediğim şey (bu müzik ya da başka birşey olabilir) ağır basıyor. iyi niyetle müziğini yapan ama ard niyetli (ör:reklam) bir organizasyonda yer alan bir müzisyeni de direkt olarak suçlayamıyorum doğrusu. bazan ben de yapıyorum bunu hatta. çünkü hayatımı sürdürmek zorundayım. ancak önemli olan bunların farkında olmak ve bir çıkış aramak sanırım. bir de, daha doğru bir yaklaşımla yapılan organizasyonlara daha çok (eksikleri, amatörlükleri barındırsa da) destek vermek. sen yine de çok "pesimist" olmamaya çalış:)