Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Beceremiyoruz??

• nuri • 20 Haziran 2005 16:09 • #473779
    lan bırakın be sandal sertap mış adam süper topic açmış traş ya bizim kiler ya finlandiya bile rasmus him gibi gruplar sundu dünya pazarına o soğuk ülkeden bile çıkıyorsa bence bizde onlardan 10 kat daha yetenekli çocuklar var ama anlamıyorum müzik piyasasını sadece dinleyici olarak takip ettiğimden yani bu işi yapanların açıklama yapması gerekir ya aslında manga olurmu ben çok seviyorum ışık var onlarda
  • andresson • 20 Haziran 2005 23:30 • #473839
    imkan ve paranında rolü var. refah seviyesi iyi stüdyo ve prodüktörler.

Sözgelimi Katatonia tam bir prodüksiyon şaheseri bir grup. Özellikle Son iki albümleri. Sırf iyi gitar çalmakla iyi müzik olmaz.

Birde vokaller gerçekten kötü.
  • GiddySnake • 21 Haziran 2005 11:37 • #473875
    Olay parada bitiyor başka birşeyde değil. Bir kere sen albüm çıkaracaksın diyelim, herşey prodüktörüne bağlı bir kere o parçayı albüme sokmak ya da sokmamak dahası sana parça getirecek, al bunuda oku ve çal diyecek...! Onun getireceği parça yüzünden belki de albümde yer almasını istediğin, değer verdiğin bir parça çıkacak albümden..! Bu iş böyle ilerliyor işte Türkiye'de..! Bizde de çok iyi müzisyenler var fakat bunları ayakta tutacak ya da bunlara para basacak maalesef prodüktör yok..!
  • punk_girl_punk • 21 Haziran 2005 13:43 • #473890
    üzüldüm senin adına ama hyat böyle türkiyede böyle olamsını sebebi çok açık türkiyede bazı aşılamayan tabular var metalciler rockçılar pisliktirler onlarda herşey vardır ne ayzıkki insanımız benimsemiş bunu benim annem bile öğretmen olamsına karşın bunlara saçmalık olarak bakıyor kültürümzün içinden bişileri çıkaramıyoruz
  • Ktulu • 22 Haziran 2005 02:37 • #473986
    Türkiye de Rock Yapmak Manyaklik..!

Şimdi devletin verdiği burs ne kadar ki? Ben okudğum zaman 50 milyon bişeydi. Onu eve yollasan nolur yollamasan nolur... Allah zor durumda okuyan öğrencilere yardım etsin.

O kadar derdin arasında bir de gitar-davul vs. çalmak hakkaten sabrın alasını istiyen bi iş. Allah kolaylık versin..

• GaRaJ Arabası • 29 Haziran 2005 20:23 • #475626
    Sözgelimi Katatonia tam bir prodüksiyon şaheseri bir grup. Özellikle Son iki albümleri. Sırf iyi gitar çalmakla iyi müzik olmaz.

Birde vokaller gerçekten kötü.

+1